Hvorfor gifte seg i Italia? Grunnene er like mange som mulighetene. 

For dere som vurderer Italia som bryllupsdestinasjon, her er et knippe gode unnskyldninger til å legge bryllupet nettopp hit.

1. L’amore!

Bryllup er romantikk og Italia er trolig en av de mest romantiske destinasjonene i Europa. Italienerne er også lidenskapelige mennesker, og alt fra arkitekturen til kunsten legger til rette for en romantisk setting hvor kjærligheten kan blomstre.

2. Alle valgmulighetene

By eller land, strand eller i høyden, historisk eller moderne – bryllupsmulighetene i Italia er uendelige. Et bryllup i Roma er noe ganske annet enn et bryllup i Toscana, slik som et slottsbryllup i Chianti naturlig nok vil gi en helt annen opplevelse enn et strandbryllup på Sardinia.

Enten dere ønsker den ene eller andre stilen eller settingen, er sjansene store for at dere få drømmebryllupet i Italia.

3. Bryllupsbudsjettet strekker lengre

Det er bare rikfolk som har råd til å gifte seg i Italia, sier du? Det stemmer ikke. Ikke bare er prisene på lokaler, mat og drikke lavere her, men du har så mange valgmuligheter og bryllupet kan tilpasses et hvert bryllupsbudsjett.

Tror du ikke på oss? Ta kontakt, så kan vi gi deg noen priseksempler.

4. Håndplukk bryllupsgjestene

Mange velger å gifte seg i Italia for å slippe unna å måtte invitere gjester de føler de ”må” be. Gifter dere dere i utlandet, er det ingen som reagerer om dere krymper gjestelisten til de aller nærmeste.

Et mindre bryllup med færre gjester er naturlig nok mindre kostbart, og pengene dere sparer på færre kuverter kan dere spare eller legge i andre ting, som lokasjon, mat, bryllupsreise eller andre ting som dere synes er viktigere.

 

ITALIENSKE BRYLLUP