Bryllup i Cortona

Det er mange vakre destinasjoner å velge mellom når man har bestemt seg for bryllup i Italia, men bryllup i Cortona er absolutt en av Italienske Bryllup sine favoritter.

500 meter over havet ligger vakre Cortona, og her tilbyr vi bryllup på det lokale rådhuset midt i byen. Selve kommunesalen der vielsen holdes er en historisk sal, vakkert dekorert med malerier og lysekroner.

Cortona er en liten og sjarmerende middelalderby som ligger på en høyde med fantastisk utsikt over dalen nedenfor.
Med bryllup i Cortona kommer dere tett inn på lokalbefolkningen, og kan oppleve deres begeistring når dere kommer ned den høytidlige store steintrappen fra rådhuset som fører ned til hovedpiazzaen på torget.

Bryllupsbildene anbefaler vi at dere tar i de smale brosteinsgatene og på utsiktsterrassen som gir dere en fantastisk utsikt over frodige Toscana. Bryllupsmiddagen kan vi tilby i en av de lokale restaurantene i sentrum som tilbyr lokale delikatesser og mye god vin. Italienske Bryllup kan også arrangere bryllupsmiddag på en av de mange vingårdene utenfor Cortona.

Uansett om dere velger å bo i Cortona by på hotell, eller på en vingård utenfor er det ikke å komme bort i fra den genuine atmosfæren man får bare ved å vandre i de sjarmerende gatene, titte litt i småbutikkene eller ta en tur innom et av kunstgalleriene, for å avslutte med en bedre lunsj eller middag med lokale råvarer.

Som deres bryllupsplanlegger vil vi kunne gi dere råd om overnattingsmuligheter og bryllupsmiddag basert på deres behov. Cortona byr også på mange flotte dagsturer til f.eks Siena, Firenze, Arezzo, Montepulciano og Montalcino.

Vi er til stede under vielsen og oversetter til norsk, samt at vi hjelper dere med blomster, musikk, norsk frisør og make up – artist, transport, bryllupsfotograf  til deres bryllupsdag i Cortona.

 

BRYLLUP I CORTONA