Bryllup i Taormina / Sicilia

Romantisk vielse nært havet eller bryllupsmiddag med formidabel utsikt? Hva dere ønsker for bryllupsdagen, er fullstendig opp til dere. Denne italienske perlen kan by på det meste. 

Fjellandsbyen Taormina ligger idyllisk til på østkysten av Italias største øy, Sicilia. Her blir dere lett fascinert av trange gater og sjarmerende fortausrestauranter.

Stemningsfulle Sicilia

Sicilias Taormina er kjent for sin unike kultur og spektakulære naturomgivelser. Det gamle greske teateret fra antikken er kjent for å være blant de mest betydningsfulle monumentene i Italia. Sammen med vulkanen Etna, er dette et syn for øyet som vil ta pusten fra enhver besøkende.

Vielse i et palass

Vi kan arrangere vielse i et ekte italiensk palass fra 1440-tallet. Beliggende i et vakkert grøntområde, vil palasset med gotisk arkitektur sette et unikt preg på bryllupsdagen. Etter vielsen kan brudefølget oppleve byens historie gjennom gatene, en nydelig spasertur mange nygifte har tatt før dere.

I Gudfarens ånd

Er dere fascinert av Gudfaren? Sicilia er kulissene for det kjente mafiaeeposet, og flere legger bryllupet hit – nettopp derfor! Sicilia er også til forveksling lik det Italia du kjenner igjen reklamefilmene.

Perfekt for intimbryllup

Ønsker dere et lite, intimt bryllup med kun de nærmeste – eller bare dere to, er dette et godt valg. Men selv om Sicilia er en ypperlig ”stikke av å gifte seg i all hemmelighet”-destinasjon, er det ingenting i veien for å ha 40 bryllupsgjester eller flere her. Barn er også godt tatt imot på Sicilia.

Et komplett drømmebryllup

Vi er behjelpelig med alt fra blomster og fotografering- til musikk og transport. Hva dere ønsker hjelp til, er opp til dere.

Vi vet hva som skal til for å gjøre drømmebryllupet komplett.

Snakk med oss om bryllupsmulighetene i Taormina

Bryllup i Taormina - Italienske bryllup