I slutten av juli 2016 var bryllupsdagen til Linn-Anne & Kjetil endelig kommet. Bryllupet organiserte vi rett utenfor Roma ved den koselig byen Orvieto. Familie og venner bodde sammen på dette unike stedet! Vielsen og bryllupsmiddagen ble også holdt her i magiske omgivelser.

Brudeparet hadde med egen fotograf og det var kjempekoselig å få tilsendt noen bilder fra dem med noen fantastiske ord! Jeg har virkerlig verdens beste jobb! Tusen tusen takk :)

orvietogwpgdsc_0657_1

Hei,

Og takk for sist!

Håper du nyter julen og har hatt en fin feiring så langt :)

Tusen hjertelig takk for all hjelpen vi fikk i forbindelse med bryllupet i sommer. Absolutt alt var perfekt og vi har ingenting å sette fingeren på. Vi kunne slappe av under hele bryllupet, inkludert uken i forkant, og følte virkelig at vi kunne slippe kontrollen og overlate den til deg. Stedet du hadde funnet var perfekt og vi kommer til å reise tilbake dit flere ganger. Pizzakvelden var fantastisk og falt i smak hos alle gjestene. Ikke minst var bryllupsdagen den beste dagen vi har opplevd hittil, takket være deg! Signeringen i Orvieto, mat og drikke, vielsen, blomstene, location, pynten, borddekkingen – alt var perfekt gjennomført!<Jeg fikk kommentarer fra både gjester og frisør på at jeg var så rolig (noe jeg ikke pleier å være) og det er et stort kompliment til deg. Allerede fra vi sendte første mail i 2014 (!) har vi vært fornøyd med alt du har gjort for oss. Selv da vi ønsket å bytte sted, var du raskt ute med nye forslag. Vi er sikre på at vi ikke hadde klart å gjennomføre noe så flott uten din hjelp. Flere av gjestene har kommentert at det er det fineste bryllupet de har vært i, og vennene våre sier deres eget bryllup ikke vil måle seg med dette.

Så tusen, tusen takk for alt du har gjort for oss. Håper du fortsetter i mange år fremover så vi kan anbefale deg til alle vi kjenner som skal gifte seg :)

 

Med ønske om en fortsatt god jul og godt nyttår!

Med vennlig hilsen

Linn-Anne og Kjetil

8
5

6

dsc_0544
dsc_0190
dsc_0865dsc_0843
dsc_0829dsc_0877dsc_0064

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

dsc_0654dsc_0659dsc_0247

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset