Første helgen i juni dro jeg til Positano. Det var Henriette og Joakim sin tur til å gifte seg. De hadde valgt å be de nærmeste i familien og deres venner til å dele dagen med dem. Rundt 35 personer hadde tatt veien til Positano i kjærlighetens navn.

En stor villa utenfor Sorrento skulle vise seg å være perfekt til varme dager i Italia. Med flere små barn kunne de legge seg med ro, mens de voksne satt samlet ute i den flotte hagen. Etter bryllupsmiddagen i Positano dro de alle til villaen igjen hvor de fortsatte festen utover natten.

Selve vielsen var på en terrasse med utsikt over havet.

Positano er noe for seg selv.

Hus som klamrer seg til bratte fjellklipper, sjarmerende gater og blått hav så langt øyet kan se. Der har dere magien i den vakre kystbyen Positano.

Drømmer dere om å gifte dere på ekte italiensk vis? Positano har ikke mer enn 4000 innbyggere, men har lenge vært et yndet reisemål. Med sin beliggenhet ved havet, er atmosfæren ganske annerledes enn i byen eller på landet, og du vil fort få ”sommerferiefølelsen” når du kommer hit.

Byen ligger idyllisk til på Amalfikysten, sørvest i Italia. Med sine trange gater og sjarmerende småhus klyngende til fjellsiden, er det lett å bli betatt av de nydelige omgivelsene. Når italienere selv skal på bryllupsferie og kjærlighetsturer, velger de Amalfiekysten – et tydelig tegn på at dette er et godt valg om dere ønsker å ha romantikken i fokus.

Været denne junidagen var strålende og ikke en sky i sikte, men under vielsen kom det noen veldig mørke skyer over fjellet. Rett etter vielsen var ferdig og bildene på terrassen var tatt, åpnet himmelen seg, både lyn, torden og regn på en gang. Etter 15 minutter var det hele over og vi kunne fortsette bryllupsfotograferingen mot stranden.

 

 

 

 

 

 

 

Positano.1 Positano-2 Positano-3 Positano-4 Positano-5 Positano-7 Positano-8 Positano-9 Positano-11 Positano-12 Positano-13 Positano-14 Positano-10 Positano-6

 

1.1 Positano-19 Positano-20 Positano-22 Positano-23 Positano-24 Positano-27 Positano-29 Positano-30 Positano-31 Positano-32 Positano-33 Positano-34 Positano-36