I september var vi heldige å fikk hjelpe vårt flotte par Karianne & Lars Jørgen med deres bryllup i nydlige Torri del Benaco i nord Italia ved Gardasjøen.

De giftet seg på slottet i Torri del Benaco i den flotte sitronhagen. Slottet ligger midt i den lille byen rett ved vannet og i gåavstand til flere hotellet og restauranter som vi bruker.

Vi takker dem for super hyggelig tilbakemelding og ønsker å dele noen bilder med dere! Ikke rart vi synes vi har verdens beste jobb! :)

Italienske bryllup brudepar torri del benaco

Hei?

Vel overstått bryllup i Torri del Benaco :-) Vi har hatt et fantastisk bryllup!

Makupartist og frisør kom til huset vi hadde leid presis og hun var kjempeflink. Så vi var alle superfornøyde. Blomstene ble levert på døren som bestilt og var helt nydelige. Fotografen møtte opp i tid og jeg har en god følelse på at vi får fantastiske bilder. Hun var så imøtekommende og kreativ. Så vi gleder oss til resultatet!

Vielsen i slottet var nydelig, de var veldig hjelpsomme og musikken var også super! Vi hadde en fantastisk vielse.

Restauranten var et fantastisk sted å ha middagen og festen. Der var de så hjelpsom og lydhør for våre ønsker og maten var fantastisk. Borddekorasjonene ble levert og var nydelige. Musikken kom, de var også utrolig flinke! Sjokolademoussekaken var helt NYDELIG! De hadde også stengt restauranten så vi fikk hele stedet for oss selv! ?

Så alt klaffet og dagen ble derfor fantastisk på et helt nydelig sted!

Tusen takk for all hjelp! Vi har fått et minne for livet! Og for et fantastisk sted og nydelige mennesker ?

Karianne & Lars Jørgen

schermata-2016-10-28-alle-21-40-26

1schermata-2016-11-02-alle-11-53-15 schermata-2016-11-02-alle-11-55-06 schermata-2016-11-02-alle-11-58-58 an-kl-82 3 4