Som bryllupsplanlegger er jeg stadig på jakt etter nye unike steder til våre brudepar som ønsker å gifte seg i Italia ! Forrige helg tok jeg turen til Toscana for å sjekke ut noen av disse.  Jeg mistet nesten pusten da kom hit ! WOW – for et sted !

Dette er et kloster fra 1218 og setter seg øverst på listen over de mest fantastiske stedene jeg har sett til bryllup i Italia. Det var noe kaldt i forrige uke, jeg så til og med litt snø på veien ( det er ikke vanlig ), så forestill dere hvor nydelig det blir her om sommeren da det er varmere og grønnere.

Jeg har vært heldig å hatt noen  bryllup her tidligere og skal tilbake igjen i mai, da har jeg et brudepar som skal overraske sine gjester med vielse her ! Ingen vet noe og jeg vil tro det blir opplevelse for både dem og brudeparet.

Dette er en meget eksklusiv location til bryllup og dere er heldige om dere får plass her.

Bryllup her betyr bryllup i historiske, romantiske omgivelser og ikke minst under åpent tak – ja, fordi klosteret mangler sitt tak, men det gjør den bare mer unik og vakker.

Til vielsen vil vi sette opp stoler til alle, blomster og levende lys. Bruden kommer inn fra den sjarmerende lille tre døren og vil få en minnerik entre ned det lange klostergulvet.

Det finnes flere flotte gårder i nærheten hvor bryllupsfesten og overnattingen kan holdes.

 

 

Drømmebryllup Italienske bryllup 3 Drømmebryllup Italienske bryllup6 7

Drømmebryllup Italienske bryllup