Tidligere denne uken viste jeg dere disse bildene fra ett av våre bryllup arrangert hos den norske ambassade i Roma.

Dere har også møtt vårt flotte brudepar, Linda & Sten tidligere i høst sammen med verdens søteste bil her.

Som mange andre brudepar ønsket Linda og Sten en romantisk og intim feiring i Roma. Bryllup i Roma passer fint til både store og små bryllup da det er mye gøy å finne på i den evige staden. Bruden var nydelig i sin flotte bryllupskjole fra Cecilie Melli. Disse skjønne kjolene passer utmerket til de varme sommerdagene i Italia. Jeg må alltid innom butikken som ligger ved Karl Johan når jeg er i Oslo. Der har de flotte smykker som setter prikken over i´en til drømmekjolen. Selv hadde jeg ett par nydelig øredobber fra Cecilie Melli i mitt eget bryllup. Ta en titt på hjemmesiden deres for tips og ideer.

 

Etter vielsen på ambassaden tok vi en spasertur i det flotte området i appelsinparken. Her er det som regel stille og rolig, noe som passer perfekt i en storby som Roma. Forloveren hadde i oppdrag å sprette korken og det var klart for første skål som mann og kone. Mens gjestene koste seg med noe i glasset og et stykke pizza, tok vår bryllupsfotograf brudebildene av brudeparet.

En stor gratulasjon til et virkelig nydelig par ! :)

 

Ta gjerne en titt her for en av de flotteste restaurantene i Roma til bryllupsmiddagen !

 

ITALIENSKE BRYLLUP

 

italienske bryllupitalienske bryllupitalienske bryllup21italienske bryllupitalienske bryllupitalienske bryllupitalienske bryllupitalienske bryllupitalienske bryllupitalienske bryllupITALIENSKE BRYLLUPitalienske bryllupitalienske bryllupitalienske bryllupitalienske bryllup

 

Hår & sminke av Italienske bryllup sin bryllupsstylist.

Blomsterbuketten i hortensia og roser fra Italienske bryllup sin faste blomsterdekoratør i Roma.