GULE BRUDEBUKETTER ITALIENSKE BRYLLUP

Sommeren kan aldri være for tidlige ute, og vi holder nedtelling til lange late dager på stranden og sene sommerkvelder med gode venner. Vi er for fullt i gang med sommerbryllupene her i Italia og tenkte derfor å inspirere dere med disse herlige bukettene. Gule blomster hører sommeren med, og skal du stå brud i sommer har du kanskje allerede bestemt deg for å bruke gultoner i buketten din.

 

BRUDEBUKETT ITALIENSKE BRYLLUP

 

 

Gå for en helgul bukett om du vil skape kontrast til kjolen, eller bland gjerne med hvitt for en mer delikat fremtoning. Gule blomster er også kjempelekkert blandet med andre farger, som for eksempel rosa. Se for noen nydelige buketter – både sommerlige og romantiske !

 

BRUDEBUKETTER I GULT

 

Om du ikke vil bruke for mye farge i buketten din kan du ta utgangspunkt i en hvit bukett og blande inn noen få blomster i andre fargekombinasjoner. Gul og oransje går kjempefint sammen, se så enkelt det kan være å bruke litt farge uten at det blir for mye.

 

BRUDEBUKETT MED FARGE

 

Visste du at fargen gult representerer både optimisme, lykke og harmoni? Ikke rart vi blir glade av å se på disse bukettene!