Hagebryllup i Toscana

 

I Siena-provinsen, sør i Toscana, har vi funnet en edelsten av en lokasjon for italienske hagebryllup.

Perlen ligger vakkert plassert på toppen av en ås, med en utsikt som vil ta pusten fra dere. Drømmer dere om et mindre og intimt bryllup i landlige, romantiske omgivelser, trenger dere ikke lete lenger.

Bryllup i en italiensk drømmehage
I den store, frodige hagen kan man lett drømme seg bort, og den er som skapt for store og små som vil boltre seg. På eiendommen ligger et hovedhus, 3 mindre gjestehus med totalt 11 gjesterom med bad. Her har dere også flere større oppholdsrom og kjøkken. Vil dere ta det helt med ro og nyte den landlige, italienske roen før og etter bryllupet, er bassengkanten et godt valg.

Nyt det autentisk Italia
Her kan dere dekke opp til lokal pizzakveld, mens dere nyter god vin og ekte italiensk pizza stekt i pizzaovnen i hagen. Er dere flere med mat- og vininteresse, anbefaler vi utflukter med vinsmaking og matlaging. Det hjelper vi dere med å arrangere.

Hvordan vil dere ha bryllupet?
Som din bryllupsplanlegger i Italia har vi erfaring med å arrangere romantiske hagebryllup med påfølgende bryllupsmiddag og fest i hagen. Har dere spesielle ønsker, snakk med oss om hva vi kan få til.

Vi hjelper dere med alt fra dekorasjoner og bryllupsmiddag til gyldig vielse, transport og bryllupsfotograf – og alt det andre dere trenger til bryllupet.

Snakk med oss om hagebryllup i Toscana!

 

hagebryllup