Ellen Margrethe & Knut giftet seg på vår borg utenfor Roma i april. April er en deilig vår måned i Italia! Vielsen holdt vi utendørs i den hemmelige hagen på borgen og brudeparet hadde valgt å pynte med hvite og rosa blomster! Borgen passer perfekt for store bryllup da gjerne over 60 personer, siden de har ca 100 sengeplasser her. Vi er åpne for bookinger på dette nydelig stedet for 2021 og 2022.

Det er kun ca 30 minutter fra flyplassen og det samme til Roma sentrum. Dere og gjestene kan overnatte på stedet. Brudeparet ønsker gjestene velkommene til grillfest den første kvelden. På bryllupsdagen har dere en gyldig vielse på stedet, bryllupsmiddag og fest. Dagen etter bryllupet anbefaler vi at dere samler alle gjestene til en pizzakveld så dere alle kan mimre litt fra dagen før. Stedet har selvfølgelig også basseng.

Tilbake til blomstene, hvite og rosa roseblader på bakken opp midtgangen. På stolene en bukett med de samme blomstene og nydelig grønn eukalyptus.

En blomsterbue fremme der hvor brudeparet står med en hvit gardin og blomster som roser, hortensia og peoner. Aldeles nydelig! Jeg legger også ved noen bilder fra hvordan det var pyntet til bryllupsmiddagen. Flott grønn løper på langbordene og noen store flotte lysestaker med lys og blomster.