Nyforlovet ! Hva nå ?

Du kjenner bryllupsplanleggere fra film, men er usikker på om du trenger en til ditt eget bryllup?

Stadig flere får hjelp til å planlegge og arrangere bryllupene sine, og de angrer ikke.

Se hvorfor det kan være lurt å involvere en profesjonell bryllupsplanlegger, spesielt om dere

har valgt bryllup i Italia.

 

 

Italienske bryllup bryllupsplanlegger

 

Camilla Møller er profesjonell bryllupsplanlegger og kvinnen bak Italienske Bryllup og etter flere år i Italia har det blitt mer enn 500 bryllup !

Så mange bryllup har det blitt, store og små, og det har gitt oss erfaring og lærdom som kommer dere til gode. Vi vet hva som fungerer og bidrar til å skape drømmebryllupet, enten dere vil gjøre deler av bryllupsplanleggingen selv eller overlate alt i våre hender.

italienske bryllup planlegger

Vi skreddersyr ditt bryllup i Italia.

Bryllupet deres er en helt spesiell dag. Det vil vi understreke ved å planlegge og gi dere den aller beste bryllupsfeiringen, skreddersydd for brudeparet.

Bryllupet planlegger vi i tett samarbeid med brudeparet. Dere skal få det nøyaktig slik dere ønsker, men slipper stress og har privilegiet av å komme til dekket bord.

Italienske bryllup din bryllupsplanlegger

Sikrer bryllupsbudsjettet

I første runde hjelper vi dere anslå kostnader og sette opp et budsjett som dere kan forholde dere til. Et fornuftig, gjennomtenkt budsjett minsker sjansen for budsjettsprekk og ubehagelige overraskelser. Etter å ha planlagt hundrevis av bryllup, vet vi hvor mye ting bør koste og når det er mulig å skaffe bedre priser – og hvordan vi går frem for å gjøre det.