Stadig flere får hjelp til å planlegge og arrangere bryllupene sine, og de angrer ikke. Se hvorfor det kan være lurt å involvere en profesjonell bryllupsplanlegger.

 

bryllup-416

Camilla Møller fra Italienske Bryllup har hjulpet mer enn 500 brudepar med sitt drømmebryllup i Italia!

 

 

Gjør at du kan stresse ned

Bryllupsnervene er kanskje ikke til å komme unna, men stressnivået kan vi gjøre noe med. Med en bryllupsplanlegger trenger ikke bryllupsforberedelsene stjele ukesvis med nattesøvn, men kan bidra til at du kan kose deg med planlegging, se frem til bryllupet og unngå å være utslitt når den store dagen kommer. Du kan være trygg på at dekorasjonene er på plass, transporten er bestilt og gjestene blir tatt hånd om – og at alt det andre som skal organiseres blir gjort rett og i riktig rekkefølge.

 

Ser det store (bryllups)bildet

Det er lett å henge seg opp i detaljene og la det gå på bekostning av helheten, som når du i jakten på de perfekte figurene til bryllupskaken, glemmer å bestille selve kaken! Fordi det er ditt bryllup, ikke mitt, vil jeg fortsatt være rasjonell og se både detaljene og det store bildet.

 

modanella-2

Camilla Møller

Samler trådene for deg

Blir ditt bryllup som snittet, vil du ha minst 10 leverandører involvert. Det er noe å holde styr på, det! Med Italienske Bryllup med på laget trenger du ikke forholde deg direkte til dem, men har noen som holder i trådene, avtaler og organiserer. Slik slipper dere også å motta fakturaer fra mange ulike hold.

 

Hjelp til så mye eller lite som dere ønsker

Å benytte en bryllupsplanlegger kan bety nesten hva dere vil. Noen ønsker å overlate alt til oss, mens andre bare har lyst på tips og råd eller hjelp med deler av bryllupsplanleggingen. Det er helt opp til hvert enkelt par.

 

untitled_KLL3881-Edit

Gjør bryllupsplanleggingen mer effektiv

Vi har gjort det før og vet hvordan vi gjør det rett – den første gangen. Alternativet er for mange å prøve, feile og ende opp i frustrasjon. Altfor mange har tenkt ”dette gjør vi selv”, kastet seg ut i bryllupsplanleggingen på egenhånd og angret når de innser at det var mer å holde styr på enn antatt. Noen tyr da til en bryllupsplanlegger med en bønn om å lime bitene sammen.

Den måten er ikke ideell for noen, og det er heller ikke særlig økonomisk. Resultatet blir sjelden så godt som om bryllupsplanleggeren hadde vært med fra starten. Derfor råder vi par til å tidlig involvere bryllupsplanleggeren. På den måten kan dere være sikre på at dere ikke tar dere vann over hodet og at dere får avlastning og hjelp der det trengs.

 

Camilla Møller

Spesielt når dere skal gifte deg utlandet

Når dere skal gifte dere i utlandet, som Italia, er dere på litt mer ukjent grunn, dere kjenner kanskje ikke språket og normene så godt. Vi bor her, snakker italiensk, kjenner kulturen og hva som gjelder. Vi kjenner også aktørene og leverandørene og kan kommunisere godt med dem for å finne de beste løsningene for bryllupet.

Er du fortsatt i tvil om eller hvordan du skal bruke en bryllupsplanlegger? Snakk med oss, så finner vi sammen ut av hva dere har behov for.

 

modanella-4