I dag har jeg lagt inn en bestilling på 6 nydelige leiligheter som ligger sentralt i Roma sentrum ! Leilighetene er til ett av våre brudepar og deres venner som kommer til Roma i mai. Som bryllupsplanlegger hjelper jeg også til med å booke overnatting.

Italienske bryllup har mange forskjellige leiligheter rundt i Roma til våre brudepar og deres gjester. Flere av leilighetene ligger også i samme bygg slik at man kan bo i nærheten av hverandre, akkurat som om det skulle vært et hotell.

Skal du gifte deg i Roma er det godt å kunne ha litt plass der du bor. I dette bygget tilbyr vi 6 leiligheter, dere kan også bare leie de dere trenger. Alle leilighetene er innredet i en klassisk romantisk stil.

Alle har ett soverom og en stue med sovesofa slik at man kan sove 4 personer i hver leilighet om man ønsker det. Leilighetene ligger i fjerde etasje og har heis, alle har air condition,  TV,  kaffe maskin, kjøleskap, tilgang til vaskemaskin, oppvaskemaskin og selvfølgelig gratis WiFi tilgang.

Dere kommer dere lett rundt i Roma sentrum her i fra,  Trevi fontenen, Spansketrappen, Piazza Navona og Pantheon ligger få minutter unna i gåavstand.

Rett rundt hjørnet ligger Laduree hvor dere kan få kjøpt makroner.  Vil du shoppe har du butikkene du trenger rett utenfor døren i Via del Corso, Via Frattina og Via Condotti. Restauranten som  jeg skrev om her ligger også rett rundt hjørnet.

 

1 3 2 4