Om oss

Stort eller lite bryllup, og uansett budsjett – vi hjelper dere realisere drømmen om å giftemål i Italia.

Camilla Møller er profesjonell bryllupsplanlegger og kvinnen bak Italienske Bryllup. De siste 12 årene har hun bodd og jobbet i Italia, og har spesialisert seg på bryllup over hele Italia. Camilla hjelper dere med å planlegge og arrangere alt fra slottsbryllup i Roma til strandbryllup i Sardinia og bryllup på vingård i Toscana – og mange, mange flere.

Mer enn 700 italienske bryllup
Så mange bryllup har det blitt, store og små, og det har gitt oss erfaring og lærdom som kommer dere til gode. Vi vet hva som fungerer og bidrar til å skape drømmebryllupet, enten dere vil gjøre deler av bryllupsplanleggingen selv eller overlate alt i våre hender.  

Skreddersyr ditt bryllup i Italia
Bryllupet deres er en helt spesiell dag. Det vil vi understreke ved å planlegge og gi dere den aller beste bryllupsfeiringen, skreddersydd for brudeparet.

Bryllupet planlegger vi i tett samarbeid med brudeparet. Dere skal få det nøyaktig slik dere ønsker, men slipper stress og har privilegiet av å komme til dekket bord.

Mer enn bryllupsarrangement i Italia?
Selv om vi har spesialisert oss på bryllupsplanlegging i Italia, arrangerer vi også bryllupsreiser, vinsmaking og gruppereiser. Ta kontakt for å få vite mer. 

Hvorfor velge Italienske Bryllup?
Alt skal klaffe på den store dagen, fra gyldig vielse og dekorasjoner til bryllupsmiddag og fotografering. Når bryllupet foregår i utlandet, er det ekstra viktig å føle seg trygg. Og stor trygghet er det i å vite at bryllupsplanleggeren ikke bare er erfaren, men også kjent med Italia, språket og kulturen, og har nettverket som trengs for å legge til rette for drømmebryllupet.

Vil dere vite mer mulighetene for å gifte seg i Italia? Snakk med oss om bryllupsplanlegging i Italia!

bryllup-416