Bryllupsreise

Etter en hektisk planleggingsfase og en storslått bryllupsdag er bryllupsreisen en perfekt avslutning på bryllupsfeiringen  – og en ikke minst den perfekte start på livet som mann og kone.

Italienske Bryllup kan hjelpe dere med deres drømmebryllupsreise hvor som helst i Italia!

Vi skreddesyr deres bryllupsreise ut fra deres ønsker og budsjett. Hvis dere ønsker å gjøre noe av jobben selv, kan vi fint også fungere delvis som deres rådgiver, og komme med tips og ideer.

Italia er og blir for mange et veldig romantisk land og med mulighetene for utsøkt mat og vin, strandliv, shopping, storby, vingårder, kultur og historie dekker man manges behov. Og bryllupsreisen kan by på spennende opplevelser og minner for livet.

En populær bryllupsgave har blitt å ønske seg opplevelser, og brudeparet kan sammen med Italienske Bryllup sette opp sin ønskeliste hos oss med ting de har lyst til å oppleve i Italia.

Dette kan være alt fra en natt på et hotell, deres favorittvin ved ankomst i Italia, vinsmaking, en guidet tur, spa-behandling, tur med hest og vogn, matlagingskurs, båttur eller luftballongtur. Ut fra deres destinasjon kan vi komme med nøyaktige forslag til bryllupsgave i alle prisklasser.

Italienske Bryllup tar av seg alle detaljene, så dere kan se frem til drømmereisen.

 

bryllupsreise