Det er gøy å kunne følge ett brudepar fra de første bryllupsforbredelsene og frem til de lover hverandre evig kjærlighet.

For noen dager siden tikket det inn en melding fra Anja & Anders som giftet seg i Roma for en måned siden med noen flotte bilder og ord, tusen takk !

 

Hei, Camilla! 
Tusen takk for sist, og for at du hjalp oss med planlegging og gjennomføring av det som ble det perfekte bryllup for oss! Vi er SÅ glad for at vi endte opp med bryllup i Roma – det kunne ikke blitt bedre på noe vis. En opplevelse for livet..!💗
Vi setter stor pris på dine innspill og råd, og for jobben du gjorde – tusen hjertelig takk !
Hilsen og klem fra Anders og Anja – med ønske om en strålende god sommer

 

 

Selve vielsen ble holdt inne i et stemningsfylt og vakkert tidligere munkekloster i Roma. Munkekloster er over 1000 år gammelt !

Etter vielsen ble brudeparet fraktet i en herlig liten gul Fiat 500  til Romas historiske og romantiske steder for å drikke prosecco og bli fotografert.

Bryllupslunsjen ble holdt på en råflott restaurant med utsikt over byen og bryllupsmiddagen var i Trastevere. Til deg som ikke kjenner byområdet Trastevere, så er dette en godt bevart middelalderbydel. Området er sjarmerende og har mange svært koselige spisesteder og utesteder. Om kvelden er det som regel folksomt her.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 IMG_6152

OLYMPUS DIGITAL CAMERA