Vi føler oss priviligerte som følger brudepar fra forbredelsene
og helt frem til de setter seg til bords for å nyte bryllupsmiddagen!

Det gjør det ekstra hyggelig å få tilbakemeldinger fra brudeparet
når de kommer hjem igjen! Her er noen av dem:

BRYLLUP PÅ VINSLOTT  I TOSCANA- OKTOBER 2019 :
Hei
Takk for info om bilder og attest. Vil samtidig få takke deg for alt du fikset for oss, slik at alt ble helt magisk. Alt var akkurat slik vi ønsket – fra pynt til nydelig mat. Ble veldig fornøyd med bordet med løper av brudeslør- det ble veldig fint inne i vinkjelleren. Samtidig ble brudebuketten min også slik jeg ønsket:) isbilen og proseccobilen var kjempe morsomme og selvfølgelig veldig godt :)
Jeg har allerede anbefalt deg videre til en kollega av ei venninne av meg:) håper du hører fra henne. Vil samtidig ønske deg masse lykke til videre :)
Igjen, tusen takk for all hjelpen:)
Mvh
Tine
BRYLLUP I POSITANO – JUNI 2019 :

Hei igjen, Camilla

Jeg vil igjen takke så mye for all tilrettelegging i forhold til bryllupet vårt i Positano.

Vi synes selv det ble et drømmebryllup, og enda finere enn vi hadde forestilt oss.

Positano er virkelig et helt fantastisk sted, som vi helt sikkert kommer til å reise tilbake til😊

Og selve bryllupsdagen ble bare så fin! Frisøren gjorde en helt fantastisk jobb med hår og make-up. Jeg tror aldri jeg har følt meg så fin før.

Og når vi kom til kommunehuset og du var der og roet nervene mine og fikk alle til å føle seg velkomne så var alt så bra!

Selve vielsen var mer høytidelig og fin enn jeg trodde. Det var helt magisk! Du så jo selv hvor rørte og glade vi var😊

De få gjestene vi hadde med oss fikk ikke fullrost det hele.

Og restauranten og middagen var også helt fantastisk. Vi ble tatt så godt vare på. Fantastisk mat og service og med det nydelige bordet😊 Wow!

Også føler jeg at fotografen fikk tatt fine bilder på fantastiske steder, det blir veldig spennende å se resultatet.

Det morsomste med dagen var kjøring i bilen i Positano. Først med min forlover og deretter med Birger. Den bilen var bare så kul, og vi følte oss som royale der vi satt og vinket til alle som heiet oss gjennom gatene😊

Klem fra Bente

BRYLLUP PÅ VINSLOTT UTENFOR FIRENZE – SEPTEMBER 2018 :
Hei Camilla! Takk for sist :)

Vi hadde en magisk dag, og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Det var virkelig den beste dagen i vårt liv! Vi er så glad for at vi valgte Italienske bryllup, og ikke minst det vakre og sjarmerende slottet som du bruker.
Ønsker deg en fin dag!
Vennlig hilsen
Linda Maria og Kristian
BRYLLUP PÅ VILLA UTENFOR VERONA – AUGUST 2018 :
Hei og takk for sist!
Tusen takk! Det er faktisk mer stas enn vi trodde, å være gift! Man er ekstra stolt og glad!
Spesielt etter en slik feiring! Vi har så mye å takke både deg Camilla, og villaen for!
Jeg vet ikke hvordan vi skal få takket deg nok Camilla! Din service og din trygghet har ført oss gjennom en lang planleggingsprosess, fra å ikke vite hvor vi skulle starte, til drømmebryllupet vårt i Italia! Vi er så takknemlige for arbeidet du har gjort og for den fantastiske tjenesten du leverer! Da vi endelig møtte deg dagen før bryllupet, etter mange mnd med planlegging på mail og telefon, var det som om alle brikkene falt på plass og du sørget for at den siste finpussen var akkurat som den skulle!
Det var magiske dager for oss og alle gjestene våre, og vi kommer til å anbefale deg på det aller varmeste til alle venner og kjente!
Tusen takk Camilla!
Martine & Anders

BRYLLUP I LUCCA –  AUGUST 2018 :

Hei Camilla!
Vi hadde en fantastisk opplevelse i Lucca da vi viet oss . Han som viet oss i Rådhuset var virkelig beæret over at vi hadde valgt Lucca som by å vie oss i. Alt var bare stas fra ende til annen. Stedet vi leide og bryllupsmiddagen – helt fantastisk. Vinsmakingen – beste jeg har vært på👏❤️
Jeg fant en liten nydelig blomsterforretning hvor vi bodde. Jeg var med å plukket ut blomstene selv på torsdag og de laget den flotteste brudebukett med silkebånd rundt stilkene, slik at det ble fint å holde i.
Alle i «stor-familien « koste seg glugg😁
Lucca er en av mine favoritter i Toscana.
Tusen takk for jobben du har gjort Camilla.
Ønsker deg alt godt😘❤️
Og lykke til med mange flotte bryllupsarrangement 😁👏❤️
Varme klemmer
fra
Annette og Trond

BRYLLUP PÅ VINGÅRD UTENFOR SIENA – JULI 2018:

Hei  Camilla!

Nå er vi tilbake i Norge igjen, med massevis av fine minner med oss fra drømmebryllupet vårt på deres vingård utenfor Siena❤️ Jeg Geir er utrolig fornøyd med både bryllupet og dagene på vingården. Bryllupet ble over all forventning!! En fantastisk opplevelse! Vi har også fått utrolig mange fine tilbakemeldinger fra gjestene. Alt forløp som planlagt, og besetningen på vingården er utrolig vennlige og profesjonelle. Og veldig godt å ha deg, Camilla, der, både før og under bryllupet. Da kunne vi senke skuldrene!
Vi hadde aldri fått til å arrangere dette alene, så TUSEN takk for all hjelp og organisering! Det har vært veldig enkelt å kommunisere med deg underveis, og du har vært tålmodig med alle mine tusen spørsmål!!
“Italienske bryllup” kan vi altså helt klart anbefale til andre par som ønsker hjelp til å arrangere drømmebryllupet i vakre Italia❤️🇮🇹 Dere er kjempeflinke!
Fortsatt god sommer 🌞
Med beste hilsener
Marte & Geir

BRYLLUP I ROMA SENTRUM – MAI 2018 :

Kjære Camilla!

Tusen takk for jobben du har gjort rundt vårt bryllup i Roma!! Vi kunne ikke hatt bedre bryllupsplanlegger :)

Vi opplevde en av de beste dagene i livene våre og fikk tilbakemelding fra de rundt oss at de opplevde det på samme måte.

Dere var med oss hele veien på bryllupsdagen og sørget for at alt gikk kjempefint. Dere gjorde en veldig god jobb under vielsen og vi fikk mange tilbakemeldinger fra gjestene om at dere gjorde en god figur og hadde et fantastisk behagelig vesen. Du fikk alle du var i kontakt med til å føle seg vel!

Vi kommer til å anbefale dere på det varmeste til andre som vil gifte seg i Italia :)

Ha ei fantastisk uke!

Hilsen Lill og Jørgen

BRYLLUP I ORVIETO – MAI 2018 :

Hei Camilla,

Så morsomt å få melding fra deg. Vi snakket nemlig nettopp om at vi måtte sende deg en melding i løpet av helgen. Jeg dro direkte fra Italia til jobb i Trondheim, så det har vært en hektisk periode.

Vi hadde en helt fantastisk helg, fra begynnelsen i Roma til avslutningen i Orvieto mandag. Alle gjestene var også utrolig fornøyd, og det var jo nesten det viktigste for oss :) Tenk at også været ble så bra!! Selve vielsen var nok vårt høydepunkt, den ble akkurat som vi hadde drømt om. Så tusen takk for din innsats i den, og for all hjelp på veien mot det som ble vår drømmehelgJ Må også legge til at isvognen så HELT fantastisk ut, og isen var veldig god!

Så da får vi bare se hvem som er neste par i omgangskretsen vår som tar kontakt med dere;)

God helg!

Mvh

Eiliv&Silje

ET EVENTYR BRYLLUP 50 KM UTENFOR ROMA – APRIL 2018:

Hei. Tusen takk for det! Vi hadde en helt magisk dag, og alle gjestene koste seg veldig. Tusen takk for all hjelp med planleggingen. Vi er strålende fornøyd med hele helgen. Den kunne ikke vært bedre! 😃 Du kan også takke slottet fra oss for strålende oppvartning og service på slottet!

Mvh
Janne & Geir

BRYLLUP PÅ VINSLOTT I CHIANTI -SEPTEMBER 2017 :

Ciao!

Nå har vi kommet fra hjem fra bryllupsreisen, men drømmer oss allerede tilbake til Italia!

Vi vil bare si tusen takk for alt dere har gjort for oss. Vi er strålende fornøyde med at vi valgte å gifte oss i Italia. Vi kunne ikke ha valgt et bedre sted eller hatt bedre bryllupsplanlegger! Dere er fantastiske, og vi hadde ikke klart det uten dere :) Vi har følt oss trygge på at dere har hatt full kontroll gjennom hele planleggingen. Camilla, vi satte også pris på at du var med på bryllupsdagen. Du var så rolig og avslappet, og loset oss gjennom alt som skulle skje. Både du og vigsler gjorde en veldig bra jobb under vielsen, og vi er veldig fornøyde med hvordan det ble.

Vi hadde en magisk langhelg der vi koste oss fra start til slutt. Og gjestene kunne ikke vært mer enige. Vi er alle i ekstase over stedet, omvisningen, vinsmakingen, maten og vinen!

Tusen takk!

Hilsen Amalie & Eirik

ET EVENTYR BRYLLUP 50 KM UTENFOR ROMA SEPTEMBER 2017 :

Hei Camilla!
Tusen takk for Mail, og for masse flotte bilder fra
Fotografen!! Vi har vært limt til skjermen og sittet og
sett på alle bildene flere ganger!! Det ble akkurat slik vi så det for
oss, og mere til!! -Et minne for livet, rett og slett!!
Ikke nok med det, men alle våre gjester gir uttrykk
for at dette ble et drømmebryllup og en «once in a lifetime
experience»!!
Tusen takk for all god hjelp!!
Mvh Anette&Kristoffer

BRYLLUP PÅ VINSLOTT I CHIANTI UTENFOR FIRENZE – JULI  2017 :

Tusen takk for et fantastisk bryllup. Alt var bare helt magisk. Alt var helt fantastisk og vi hadde ikke i vår villeste fantasi forestillt oss at det ble så magisk som det ble:)

Presten, du, vinslottet, Alberto, maten, naturen, været, ja ALT dere ordnet var helt topp :) Vi er så takknemlige, og hadde gjort dette på akkurat samme måte hvis vi skulle gjort alt om igjen.

Tusen takk for UTROLIG flotte bilder :)

Hils den flinke fotografen, er virkelig fornøyd med jobben dere alle har gjort.

Tusen takk igjenJ

Vi MEGET fornøyde, og tusen takk igjen for den fantastiske rammen dere ordnet for oss i anledning vårt bryllup.

Mvh

Wenche og Magnus

BRYLLUP PÅ VINSLOTT I CHIANTI – UTENFOR FIRENZE JULI 2017 :

Kjære Camilla. Tusen takk for en fantastisk bryllupshelg 28-30 juli, 2017. Helgen ble perfekt og overgikk våre egne samt våre 50 gjesters forventninger. Maten, vinen, omgivelsene og menneskene er rett og slett fantastisk bra. Vi er veldig takknemlig og glad for at du organiserte dette bryllupet for oss Camilla. Bryllup på vinslottet i regi av Camilla anbefales på det sterkeste. Mvh Jannine og Peter.

BRYLLUP I KLOSTER – ROMA APRIL 2017 :

Hei, Camilla!

Da er vi vel hjemme igjen fra Roma.
Takk for hjelpen med gjennomføringen av vårt bryllup.
Alt var bra: Hyggelige og proffe Annika som bisto ved vielse og under fotograferingen, fotografen som var veldig profesjonell og som tok oss med til fantastiske locations, og fiolinisten som spilte så vakkert:)
Klosteret var den perfekte rammen – og i tillegg var været bra!
Vi er meget fornøyde:)
mvh Thor og Mette

ET EVENTYR BRYLLUP 50 KM UTENFOR ROMA JULI 2016 :

Jeg vil benytte anledningen til å si tusen takk for at du var med på å gjøre bryllupet vårt til en fantastisk opplevelse. Vi opplevde det å få ha slottet helt for oss selv som en fantastisk luksus. Dette mente også våre gjester som alle koste seg svært mye disse dagene vi var sammen.
For å oppsummere har du gitt oss vårt livs opplevelse og vi ble svært godt tatt vare på både av slottet og deg. Du kan derfor trygt bruke oss som referanser både for slottet og deg. Særlig imponert var vi over stedets vilje til å ordne og fremskaffe det vi ba om, og for den gode servicen vi opplevde fra alle ansatte på slottet. Den jobben du gjorde for oss er mye mer verdt enn den prisen du faktisk tok :)
 Vi fått bryllupsbildene og de var veldig fine, tusen takk for god hjelp gjennom hele bryllupsprosessen.
Roy & Ida Cecilie

BRYLLUP I ORVIETO JULI 2016 :

Hei,

Og takk for sist!

Håper du nyter julen og har hatt en fin feiring så langt :)

Tusen hjertelig takk for all hjelpen vi fikk i forbindelse med bryllupet i sommer. Absolutt alt var perfekt og vi har ingenting å sette fingeren på. Vi kunne slappe av under hele bryllupet, inkludert uken i forkant, og følte virkelig at vi kunne slippe kontrollen og overlate den til deg. Stedet du hadde funnet var perfekt og vi kommer til å reise tilbake dit flere ganger. Pizzakvelden var fantastisk og falt i smak hos alle gjestene. Ikke minst var bryllupsdagen den beste dagen vi har opplevd hittil, takket være deg! Signeringen i Orvieto, mat og drikke, vielsen, blomstene, location, pynten, borddekkingen – alt var perfekt gjennomført!<Jeg fikk kommentarer fra både gjester og frisør på at jeg var så rolig (noe jeg ikke pleier å være) og det er et stort kompliment til deg. Allerede fra vi sendte første mail i 2014 (!) har vi vært fornøyd med alt du har gjort for oss. Selv da vi ønsket å bytte sted, var du raskt ute med nye forslag. Vi er sikre på at vi ikke hadde klart å gjennomføre noe så flott uten din hjelp. Flere av gjestene har kommentert at det er det fineste bryllupet de har vært i, og vennene våre sier deres eget bryllup ikke vil måle seg med dette.

Så tusen, tusen takk for alt du har gjort for oss. Håper du fortsetter i mange år fremover så vi kan anbefale deg til alle vi kjenner som skal gifte seg :)

Med ønske om en fortsatt god jul og godt nyttår!

Med vennlig hilsen

Linn-Anne og Kjetil

SLOTTSBRYLLUP PÅ VINSLOTT I TOSCANA – AUGUST 2016 :

Hei ?

Tusen, tusen takk for FANTASTISKE bilder ?

Vi er så fornøyd. Er tilbake i på selve dagen vi nå.

Må si at det er fanget så mange fine detaljer og settinger. Mye følelser i de bildene.

Alt fra ringene, blomstene, gjestene som ikke ser at det blir tatt bilder, følelser, latter, gråt.

Så gøy å se bildene inne fra slottsgården av meg og Glenn, på veien og på grusveien bort mot villaen hvor vi bodde, så magiske.

Gråter her jeg sitter.

Tusen takk for at dere har fanget så mye fint i bildene.

Evig takknemlig.

Ønsker dere en flott søndag.

Varm klem fra herr og fru L. M. :)

 BRYLLUP I TAORMINA PÅ SICILIA 28 JUNI 2016 :

Hei!

Alt gikk strålende. Håret ble flott og bilen pyntet. Brudebuketten var perfekt og alt gikk bra. Vi hadde middagen på takterrassen på hotellet og det kan absolutt anbefales for mindre selskaper. Vi var 14, men kan være kanskje max 18 på langbord. Utsikt til Etna og havet og deilig mat.
Vi hadde fingermat og proseco da vi kom fra vielsen på frokostterrassen og deretter middag med pasta alla norma, sverdfisk og cannoli.
Tusen takk for all hjelp.
Med vennlig hilsen
Anette

 BRYLLUP PÅ VINSLOTT, 9 SEPTEMBER 2016 :

Hei Camilla

Tusen hjertelig takk for fantastisk bryllup i Italia.
Etter 1 uke i Positano, deretter et døgn i Roma før vi kom hjem ble dette en magisk reise i 14 dager tilsammen.
Nå er det tilbake til hverdagen og jobb, men vi sitter med fantastiske minner.
Takk takk <3
 Marianne

 BRYLLUP VED GARDASJØEN, 9 SEPTEMBER 2016 :

Hei  Camilla ?

Vel overstått bryllup i Torri del Benaco :-) Vi har hatt et fantastisk bryllup!

Makupartist og frisør kom til huset vi hadde leid presis og hun var kjempeflink. Så vi var alle superfornøyde. Blomstene ble levert på døren som bestilt og var helt nydelige. Fotografen møtte opp i tid og jeg har en god følelse på at vi får fantastiske bilder. Hun var så imøtekommende og kreativ. Så vi gleder oss til resultatet!

Vielsen i slottet var nydelig, de var veldig hjelpsomme og musikken var også super! Vi hadde en fantastisk vielse.

Restauranten var et fantastisk sted å ha middagen og festen. Lara var så hjelpsom og lydhør for våre ønsker og maten var fantastisk. Borddekorasjonene ble levert og var nydelige. Musikken kom, de var også utrolig flinke! Sjokolademoussekaken var helt NYDELIG! Lara hadde også stengt restauranten så vi fikk hele stedet for oss selv! ?

Så alt klaffet og dagen ble derfor fantastisk på et helt nydelig sted!

Tusen takk for all hjelp! Vi har fått et minne for livet! Og for et fantastisk sted og nydelige mennesker ?

Hilsen Karianne

 BRYLLUP PÅ BORG UTENFOR SIENA, 28 AUGUST 2016 :

Kjære Camilla
Da er vi kommet tilbake til Ålesund og tilbake til hverdagen etter ei fantastisk uke på borgen❤️Vakkert sted, fantastiske folk og perfekt atmosfære som la til rette for feiring av kjærligheten! Vi fikk drømmebryllupet vårt takket være deg. Tusen, tusen takk ❤️❤️Måtte ut å kjøpe siste Kamille idag så jeg kan lese om deg

BRYLLUP PÅ VINSLOTT UTENFOR FIRENZE, 14 AUGUST 2016:

Kjære Camilla:) Tusen, tusen takk for all hjelp rundt vårt drømmebryllup på vinslottet 14. august. Alt ble som vi hadde planlagt eller det ble faktisk ennå bedre.
Du har vært helt enestående og fantastisk. Vi har følt oss godt ivaretatt og ingenting har vært noe problem. Klarte ikke lande helt når vi kom hjem.  Vi ville vell bare tilbake.
Alle gjestene snakker om bryllupet ennå og sier det var det flotteste de noen gang har vært med på. Nå gleder vi oss til bildene kommer. Hils din flinke fotograf og klem til din søte prinsesse.
Takk igjen for alt, du er fantastisk.
Masse lykke til med alle bryllup du planlegger videre. Heldig de som får hjelp av deg.
Stor klem fra Hilde og Glenn + gutta våre Jesper og Jonas :)

BRYLLUP PÅ VINSLOTT UTENFOR FIRENZE, 11 AUGUST 2016:

Hei Hei Camilla

Beklage for å gi en seint tilbakemelding ang bryllupet! Siden vi har komt hjem fra Italia, har dagene gått i ett, og så plutselig kom oktober! ;p
Først må vi bare si tusen takk for at dere ga oss en fantastisk og magiske bryllup;) . Å velge italiensk bryllup er den beste avgjørelsen vi har gjort, uten tvil! Alle gjestene stor kost seg og har fått en fantastisk minne for livet.  Tusen takk igjen for all innsats fra begge to?

Håper alt er vel med dere, og ønsker dere lykke med alt framtidige bryllup planlegging.❤️

Mvh fra mrs and mr Myhre?

 BRYLLUP PÅ KAPITOL I ROMA 24 JUNI 2016 :

Hei Camilla,
Bjarne og jeg ønsker å sende en takk til deg for at du gjorde det mulig å ha en SÅ FLOTT opplevelse i Roma.
Dette var stort for oss!! Vi er fortsatt rørt av dagen.
Og det ble en stor opplevelse for de som var med oss.  Det har de understreket, og bedt oss hilse til deg Camilla.  De var imponert over pudderservicen i tillegg, og jeg skjønner at det var avgjørende for bildene.  :))
Camilla, du er alltid rolig og fattet.  Det hjelper de med bryllupsnerver.  Bra planlegging er viktig, og vi satte pris på at du gjorde reservasjoner og anbefalinger som viste seg å fungere utmerket.  Det er mye å kommentere fra en så stor dag, men i denne omgang får du vår STORE TAKK CAMILLA!
Frisøren var veldig dyktig og sympatisk!  Det må du fortelle henne.  Jeg var fornøyd med sminken og håret ble vakkert.
De i Roma er heldige som får anledning til å jobbe med dette sammen med deg. En av livets positive anledninger.  Skulle ønske det var meg. :)
Ha en fin sommer !!!!
Hilsen fra Bjarne og Anne-Grethe

 BRYLLUP I ROMA 21 APRIL 2016 :

Hei :)
Tusen hjertelig takk igjen for at du gjorde dagen vår helt perfekt:) Vi kom til Norge i går og har ikke landet helt enda fra de alle fantastiske inntrykkene man har fått:)
Klem Tina og Jimmy:)

 SLOTTSBRYLLUP I ROMA 1 APRIL 2016 :

Hei Camilla :)
Vi vil takke deg stort for at du la til rette for at bryllupsdagen vår ble fantastisk :)  Du styrte planleggingen med stø hånd og ga oss den roen vi trente. Tusen takk.  Slottet var den perfekte rammen for dagen vår. Vi gir deg våre beste anbefalinger.

Så vil vi ønske deg en fortsatt herlig vår i Roma :)

Beste hilsener fra Ingunn & Robert

 LUKSUS BRYLLUP PÅ  SLOTT I TOSCANA, MAI 2015:

Hei Camilla
Tusen takk for at du var med på å gjøre dagen vår i Italia helt perfekt. Alt klaffet og vi er 100 % fornøyd. Blir skjelven bare jeg tenker på alle de flotte inntrykkene! Resten av gjestene våre har også fått en uforglemmelig opplevelse. Blomstene, stolene, frisøren, fiolinisten, presten…ja, alt var bra.
Brudebuketten ble faktisk med i håndbagasjen hjem! :-)

Kan du hilse til frisøren og si at vi var fornøyde hele gjengen? Det ble litt hastverk på slutten så jeg fikk ikke takket henne skikkelig. Håret og sminken satt hele dagen og kvelden. :-)

Igjen…tusen takk!

Hilsen Lene

 BRYLLUP PÅ  VINSLOTT  UTENFOR FIRENZE, SEPTEMBER 2015:

Hei Camilla
Da er vi på vei til Norge! Lykkelig gifte:) trist å reise fra stedet å alle de fine menneskene vi møtte der. Men skal tilbake en gang:) du må si tusen takk igjen til de fra oss! Kjempe fornøyd ! Takk for god hjelp fra deg :)
Tusen tusen tusen takk for alt du har gjort for at vi fikk denne fantastiske dagen på vinslottet! Alle har hatt noen nydelige dager på slottet! Kjempe glad for at vi valgte Italienske bryllup og Camilla :) å gifte seg i Italia er en drøm, anbefales virkelig. Vil også si takk til alle de flinke folkene vi møtte der, Alberto som møtte oss å viste oss alt å hadde vinsmaking med oss. Sabrina som ordnet alt med mat og kjøkken , for en dame ! Han som stod for blomster , alt var helt nydelig å han skjønte virkelig våre tanker, frisøren som ordnet meg så nydelig å fikk på plass blomsterkransen :) Fotografen som tok masse fine bilder, og presten som var så flink, han hadde også skrevet noe til oss på norsk ! Tusen takk alle sammen , dere var helt strålende :) Størst av alt er kjærligheten 
Ønsker deg alt godt å lykke til videre i vakre Italia , du er virkelig en dyktig bryllupsplanlegger
Klem fra Iris <3 Joar

 BRYLLUP PÅ SLOTT I ROMA, SEPTEMBER 2015:

Hei Camilla,
For tidenes bryllup!
Vi hadde en helt fantastisk helg, og ingenting kunne vært mer perfekt :)
Christine & Andre

 BRYLLUP VED GARDASJØEN, AUGUST 2015:

Hei Camilla,
Ville bare sende deg en mail og takke så mye for hjelpen ifm bryllupet vårt ved Gardasjøen 22/8/15.
Vi er super fornøyde med alt; stedet, maten, blomstene, hotellet, slottet og ikke minst jobben du gjorde. Du sørget for en helt magisk dag for oss, du var rett og slett uunnværlig:)
Jeg må le litt når jeg tenker tilbake på minuttene før vielsen og det siste du sier før du går inn er: “Tell til 20 du, så kan du gå!” Aldri før har jeg vært så nervøs og spent. Bare den lille beskjeden der var til god hjelp for en overspent brud;)
Alle gjestene også var overbegeistret for stedet, og synes dagen var helt fantastisk, og det er jo også veldig hyggelig.
Synes du har en herlig jobb altså:-)
Han som viet oss var jo helt herlig. Virket som han syntes det var skikkelig stas og vie oss:-) Utrolig blid og hyggelig kar.
Ha en fin dag;)
Klemmer fra Kine & Thomas.

 BRYLLUP PÅ SLOTT I ROMA, JULI 2015:

Hei Camilla og takk for sist! :-)

Må bare nok en gang få takke deg for det fantastiske bryllupet du hadde ordnet til oss. Vi hadde en magisk dag og alle gjestene var også fra seg av begeistring. Vi hadde også noen fine dager i Terracina etter bryllupet, hvor vi slappet av og koste oss på stranda.

Vil gjerne be deg om å overrekke en takk til presten som holdt en seremoni helt etter vår smak. Måten han snakket og gestikulerte på gjorde at vi nesten følte at vi forstod språket før du oversatte. Skulle gjerne ha takket ham personlig, men vi var vel for opptatt med oss selv rett etter vielsen ;-) Det samme gjelder fiolinsten. Fint hvis du kan takke henne også for nydelig musikk. En takk også til fotografen og hans hjelper :-)

Ha en fin sommer !

Klem fra Janne og Trond-Håkon

 BRYLLUP PÅ SLOTT I ROMA, JUNI 2015:

Kjære Camilla, og Italienske Bryllup!

Vi ønsker å takke deg så mye for all den gode hjelpen du bistod med i forbindelse med vårt bryllup i Roma Det var en fantastisk dag fra start til ende, og vi kunne ikke ønsket oss mer perfekte omgivelser å gi hverandre vårt «JA» i! Enn å kunne gifte seg i en kirke midt i Roma, for så å feire vår kjærlighet med våre kjære venner og familie på det vakre slottet like utenfor bymurene. For en drøm!

Alle de gode forslagene som du ga oss ut ifra våre ønsker, og alle mailene frem og tilbake mellom oss og deg, ga oss til slutt vårt drømmebryllup. Våre gjester har gitt sterkt uttrykk for at dette er en dag de sent vil glemme, og vi ser i ettertid hvor perfekt det var å samle bryllupsfølge på slottet slik at vi fikk flere dager sammen. Vi gleder oss til å reise tilbake til slottet for å feire våre bryllupsdager i fremtiden, i vakre omgivelser, med et flott bassengområde, deilig mat, og kort vei inn til herlige Roma.

Vi vil så absolutt anbefale deg og Italienske bryllup videre til fremtidige gifteklare, som ønsker et uforglemmelig bryllup Italia!

Mvh

Zinnia & Thomas

 BRYLLUP PÅ SLOTT VED GARDASJØEN, JUNI 2015:

Hei Camilla.

Ville bare si tusen takk for all hjelp til bryllupet, alt var bare helt fantastisk og perfekt! Det kunne ikke blitt bedre :) Øyen og hele settingen, slottet, rommene, maten, uteområdet, seremonien, osv, hele pakken var perfekt!

Fotografen var også kjempeflink og jeg er sikker på det kommer til å bli fantastiske bilder.  Gleder meg veldig til å se! Vi gikk en tur ned i smale gater og bakgårder i landsbyen med han bare jeg og Pål og tok masse bilder på utrolig fine steder :)

Grethe & Pål

BRYLLUP I POSITANO, JUNI 2015:

Hei igjen!

Ville bare si Tusen takk for all hjelp vi fikk av deg til vår bryllupsdag. Alt ble slik som vi ønsket oss:) Denne dagen kommer vi ikke til å glemme!
Bildene er vi også veldig fornøyde med.

God sommer videre:)

Mvh Henriette og Joakim.

 BRYLLUP PÅ VINSLOTT I CHIANTI, JUNI 2015:

Hei

Hele planleggingen med Camilla gikk veldig smertefritt da vi bare hadde to personer å forholde oss til hele veien. Spesielt som brud kan man oppleve at det er vanskelig å gi fra seg kontrollen til noen andre, men det gikk så bra med Camilla. Da vi møtte henne første gangen da vi kom ned til bryllupet skjønte vi at hun hadde stålkontroll på alt sammen. Dagen ble enda mer perfekt enn vi kunne drømt om! Gjestene var også overbegeistret og lurte på om vi kunne gjøre dette til en årlig greie! Sabrina på restauranten var også helt topp! Vi vil absolutt anbefale bryllup i Italia til andre. Vi er så glade for at vi tok valget å gifte oss på denne måten. Det har skapt flotte minner for både oss og familie og venner.

Nå har vi sittet å sett på bryllupsbildene og de er bare så flotte! Vi er så fornøyde. Veldig gøy at han tok så masse bilder av detaljer og av alle gjestene. Hils masse å si at vi liker bildene veldig godt.
Og tusen takk for alt det andre. Dagen og oppholdet ble helt perfekt! Tusen takk Camilla

Lene og Magnus

 SLOTTSBRYLLUP I TOSCANA, JUNI 2015:
Kjære Camilla!

Vi har egentlig ikke landet helt, men jeg må bare si tusen hjertelig takk for et helt uforglemmelig og fantastisk bryllup!
Vi er så lykkelige og fornøyde!
Tusen takk! :)

Vi kan bare si at det var for oss en helt uforglemmelig helg med magisk stemning fra start til slutt. Å få samle våre aller nærmeste venner og familie til en 3-dagers fest i slike omgivelser var helt fantastisk. 
Italiensk aften dagen før den store dagen med utkledning, italiensk mat og vinsmaking fra slottets egenproduserte vin og olivenolje var utrolig hyggelig å ha dagen i forkant. Vi fikk så mye mer tid til å kose oss og slappe av med gjestene i den flotte toskanske naturen – og føler vi fikk samlet alle våre kjære til å bli en stor familie gjennom disse dagene. Det var topp stemning fra morgen til langt på natt hver eneste dag.
Slottet var ubeskrivelig flott med den vakre borggården med tårnene i rundt, med toskanske åser og vinlunder i rundt, flott hage – og alle de små detaljene med lys, skilt og dekorasjon planlegger Camilla hadde ordnet.
Mat og vin var utsøkt – og bryllupsmidagen med festen ute i borggården var ubeskrivelig magisk.
Vi er så takknemlige og kunne virkelig ikke fått et bedre sted å gifte oss på!
Gjestene våre har i ettertid uttrykt at de synes dette var en magisk opplevelse de aldri har opplevd maken til – og for oss er dette en opplevelse vi aldri kommer til å glemme. Vi kan anbefale alle som ønsker å ha et spesielt bryllup å ta med venner og familie til en bryllupsweekend i Toscana. Mer romantisk kan det ikke bli ;-)

Kristina  og Kristian David

 KLOSTERBRYLLUP I ROMA, MAI 2015:

Hei Camilla !


Tusen takk for sist, og for at du hjalp oss med planlegging og gjennomføring av det som ble det perfekte bryllup for oss! Vi er SÅ glad for at vi endte opp med bryllup i Roma – det kunne ikke blitt bedre på noe vis. En opplevelse for livet..!
Vi setter stor pris på dine innspill og råd, og for jobben du gjorde – tusen hjertelig takk !


Hilsen og klem fra Anders og Anja – med ønske om en strålende god sommer

 BRYLLUP PÅ DEN NORSKE AMBASSADE I ROMA, MAI 2015:

Hei og takk for sist :)

Nå har vi kommet hjem etter noen fantastiske dager i Roma, på Capri og Sorrento.
Har mottatt bildene og gleder oss veldig til å se gjennom dem.

Ønsker med dette å takke så mye for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup.
Vi har hatt en fantastisk opplevelse og drømmebryllup som stod til all forventning og mer til.
Frisør, transport, fotograf, slottet og selvfølgelig deg Camilla har alle gjort dagen til en uforglemmelig reise, tusen takk.

Med hilsen
Elisabeth og Frode

 BRYLLUP I ROMA, APRIL 2015:

Tusen takk!
Det ble en veldig fin dag i Roma !  Restauranten stod absolutt til forventningene. Det var rett og slett en kjempe fin opplevelse med nydelig mat og nydelige omgivelser.
Takk for bildene, de blir fine ❤️ gleder meg til å se resten.
Ingvill & Andreas

BORGERLIG BRYLLUP I ROMA, OKTOBER 2014:

Hei Camilla.

Vi ønsker å takke deg og Italienske bryllup for all hjelp i forbindelse med våres bryllup i Roma 2 oktober 2014.

 I utgangspunktet hadde vi ikke tenkt å bruke en bryllupsplanlegger, men da vi til slutt valgte italiensk vielse (hvor vi behøvde tolk) var valget enkelt. I forkant hadde vi kontaktet flere bryllupsplanleggere, både norske og utenlandske, men Camilla/Italienske bryllup virket både proffe og kunnskapsrike samtidig som de var konkurransedyktige på pris.

Camilla møtte meg noen måneder før bryllupet (da jeg var i Roma for å planlegge bryllupet), hun gikk i gjennom alt praktisk i forbindelse med bryllupet. Det var utrolig hyggelig å treffe henne i forkant selv om det ikke er en nødvendighet.

Da det nærmet seg bryllup i oktober tok Camilla seg av alle bestillinger o.a. som vi ønsket. I prinsippet hadde vi ikke behøvd å gjøre noe selv.

Selve dagen gikk som smurt. Vi møtte bare opp i hotellresepsjonen til avtalt tid og fra der av gikk alt av seg selv.

Vi anbefaler virkelig å gifte seg i utlandet, og da særlig Italia. Dette ble virkelig en helt spesiell dag som vi aldri vil glemme. Vi fikk det akkurat som vi ønsket og håpet: 

En kjempe koselig italiensk vielse med en utrolig stemning og en fantastisk middag på 5 stjernes hotell etterpå.

Camilla var der hele dagen og hjalp til der det behøvdes. Det var en utrolig trygghet å ha henne der.

Tusen takk Camilla og Italienske bryllup!  :)

Hilsen Stine og Espen

 KIRKEBRYLLUP I ROMA, SEPTEMBER 2014:

Hei Camilla :-)

Tusen tack for alt i forbindelse med våres bryllup!!
Det var en fantastisk opplevelse og vi hadde herlige dager i Roma :-)
Det er nesten så att vi ikke har rukket og ta inn alle inntrykk enda :-)

Jeg skal varmt rekomendere din hjelp til alle :-)

Hjertelig takk fra Kenneth & Hanna

BORGERLIG BRYLLUP I ROMA, MAI 2014:

Hei:)

Tusen takk for flotte bilder og kjempefin film. Vi er så fornøyd, har sett på alt mange, mange ganger:)

Det har vært en glede å samarbeide med deg, nesten litt trist at det er over.

Ha en fin høst:)

Klem fra Maria og Odd-Steffen

BRYLLUP I KIRKE I ROMA JUNI 2014 : 

Kjære Camilla

Jeg kan skrive under på at vi har hatt en fantastisk dag! Alt var over alle forventninger. Herlig og flink frisør, aldri følt meg finere. Flott sermoni i kirken, full av varme og kjærlighet, og et nydelig lokale med fantastisk mat og upåklagelig service. I dag har jeg bare sovet nesten, utslitt av flott fest og masse inntrykk. Tror ikke vi forlot festen før 4.00 , vi fikk masse drinker ut på terassen etter kl 3, og fikk beskjed om å sitte med gjestene som var igjen så lenge vi ønsket. Super fest og glade gjester! Gleder oss til fotografier etterhvert, de han hadde lagt ut var råkule! Flink fyr ;)

Nå bærer det til Afrika og safari morgen.

Igjen takk for all hjelp på veien, følt oss godt ivaretatt underveis, alt ble flottere enn vi hadde drømt om, og jeg kunne slappe av og bare kose meg hele dagen!

Mvh John og Ida

BRYLLUP  PÅ SLOTT I ROMA JUNI 2014 : 

Hei

Camilla er profesjonell og har en god utstråling som passer til det hun driver med. Dagen gikk på skinner og stod langt over våre forventninger.

Det ble en drøm!! Bryllupet i Roma stod langt over våre forventninger. Dere er proffe, vennlige og legger alt til rette for en god atmosfære. Vielsen på slottet utenfor Roma og den gode maten på takterassen ved Colosseum ble en suksess for oss og våre gjester.

Vi fikk ikke takket fiolisten for den fine versjonen av norske “sommerfuggel i vinterland”. Hun gikk like etter vielsen. Håper Dere kan videreformidle en stor takk til henne.

Mvh Linn og Egil

BRYLLUP PÅ BORG UTENFOR SIENA, JUNI 2014:

To måneder er gått siden vi giftet oss, vi selv og alle våre gjester er enige om at det var et eventyrlig bryllup!

Selve stedet for bryllupet, var helt fantastisk! Vi fikk se mange bilder av stedet og tidligere arrangementer,  samt at vi leste om gode tilbakemeldinger fra andre gjester.
Vi booket stedet for over 80 gjester, og alle bodde i flotte omgivelser på  samme eiendommen, midt i Toscanas nydelige landskap. Alle gjestene våre er over seg av begeistring for opplevelsen de har vært med på!

De fleste gjestene ankom fredagen og betjeningen holdt barbeque ved bassenget.
Selve vielsen var som tatt ut av en film! Italiensk prest og Camilla som oversatte, gjorde det hele veldig romantisk.
Camilla var hjertelig tilstede og hadde full kontroll på det som skulle skje. Hun var støttende og passet på at alt fungerte som det skulle.
Bryllupsmiddagen stod til gull!
Deilig antipasti og fire retters middag med borgens egenproduserte vin til. Helt perfekt!

Vi bestilte norsk frisør/ sminke, blomster, musikk til vielsen, fotograf og alt annet gjennom dere og er kjempefornøyd med resultatet, og fotografbildene er vi meget glade for, flotte øyeblikk som er foreviget!

Dere har god kontroll på papirer og all tilrettelegging underveis. Samt god erfaring og man kan stole på at de gjør jobben.

Sett under ett har vi hatt en vidunderlig opplevelse og et perfekt bryllup.

Vi sitter igjen med en herlig følelse og er evig takknemlige til Camilla som la til rette for at vi fikk vårt eventyr bryllup!!
Vi kan varmt anbefale bryllup i Italia til alle som drømmer om det perfekte bryllup i vakre Toscana!

Hilsen Norunn og Leo

BRYLLUP PÅ VINGÅRD I TOSCANA, JULI 2014:

Kjære Camilla! Tusen takk for all hjelp med å organisere vårt bryllup på den flotte vingården i Toscana 7. juli i år!

Det ble en uforglemmelig opplevelse både for oss og våre gjester! Takket være deg var alle skuldre senket og både brudepar og gjester kunne nyte både dagene før og selve bryllupsdagen. Kan på det sterkeste anbefale Italienske Bryllup til andre som vurderer å gifte seg i Italia:) Vi sitter nå og ser på bilder fra fotografen som du ordnet med – og vi er strålende fornøyd!

Hilsen Mariann og Anders:)

BRYLLUP I ROMA,  JULI 2014 :

Hei Camilla,

Takk for sist! Håper du har hatt en fin sommer! Vi er nå tilbake i hverdagen og nyter bilder og gode minner fra et fantastisk bryllup og ferie i Roma og Toscana.
Tusen takk for at du bidro til at dagen ble så flott – alt var som vi drømte om og enda bedre. Kirken, presten, musikken, stemningen, oversettelsen din, været,
middagen på hotellet – blomster, hår, sminke – alt var perfekt:) Vi er veldig fornøyd og det var utrolig godt å vite at alt var ordnet og tilrettelagt og slippe å bekymre
for om det var noe vi hadde glemt. All ære til deg for en fantastisk god planlegging og dialog. Fotografen var også veldig behagelig og virket så kreativ og
profesjonell med sans for detaljer.

Du må hilse så mye til alle som var med og bidra til at bryllupet vårt ble så bra – og et fantastisk minne for livet.

Tusen takk igjen:)

Vennlig hilsen
Elisabeth  og Jostein

SLOTTSBRYLLUP I TOSCANA, SEPTEMBER 2013 :

Vi må igjen takke for god hjelp med bryllupet vårt. Selv om vi var seint ute med å bestille,fikk dere ordna alt. Vinslottet og opplegget der var nok nesten bedre enn vi hadde forventa. Flotte omgivelser og god mat.

Omvisning og vinsmaking fra vinkjelleren falt i god jord hos gjestene,har fått mange gode tilbakemeldinger på den. Kommer som sagt til å anbefale dere som bryllupsplanleggere i Italia. Camilla er forresten som skapt for jobben,rolig og behagelig person å ha med å gjøre på en ellers litt smånervøs og spent dag. :)

Berit og Thomas

BRYLLUP PÅ BORG RETT UTENFOR ROMA, SEPTEMBER 2013:

Hei og takk for sist!

Vi ønsker å  takke deg for at du var med å skapte en helt magisk dag for oss! Både vi og gjestene våre er veldig fornøyde med dagen og det ble absolutt et minne for livet! :)

Mvh.
Monica & Frits.

BRYLLUP I POSITANO, AUGUST 2013:

Veldig bra service og Camilla hadde full kontroll på alt. Dette var veldig betryggende.  Vi anbefaler absolutt Italienske bryllup til andre som drømmer om bryllup i Italia. Vi hadde en kjempefin dag! Utrolig fine bilder fra fotografen, gleder meg til å se resten!

Tusen takk for ett fantastisk italiensk eventyr bryllup! Vi er veldig fornøyde!

Stine & Karsten

HAGEBRYLLUP I TOSCANA, JULI 2013:

Hei Camilla :)

Takk for bilder !

Vi sitter igjen med smil om munnen og vakre minner fra bryllupet vårt og din gode hjelp under forberedelsene og selve dagen. Absolutt godt å ha ditt herlige vesen på vingården, og presten var like herlig som han så ut som på bildene :) Vi anbefaler deg til våre kontakter, så det er ikke umulig at vi sees en gang i nær fremtid igjen :)

Klem KK :)

BRYLLUP PÅ STRANDEN PÅ SARDINIA, JULI 2013:

Hvis du vurderer å gifte deg i Italia så er det ingen tvil om at Italienske bryllup er de rette planleggerne, profesjonelle og rask tilbakemelding. Opplegget var planlagt til minste detalj og resultatet ble glimrende. Fotografen var utrolig dyktig og fanget bryllupet og stemningen på en utsøkt måte.

Blomsterbuketten og blomstene til bordet: FANTASTISK! Akkurat sånn bruden ønsket seg!

Servicen på hotellet gjennom hele oppholdet var enestående og selve bryllupsdagen toppet alt. Tett og god oppfølging gjennom hele planleggingsprosessen frem til bryllupsdagen.

Vår bryllupsplanlegger Camilla. Hun hjalp til med papirarbeid og alle detaljer. Hun forstod hva vi ønsket oss og var veldig behjelpelig! Camilla har virkelig øyet for bryllup og de små detaljene. Camilla: Du forstod virkelig hva vi ønsket oss! Alle de små og store detaljer var perfekte! Tusen takk for all hjelp!

Takk for at dere gjorde dette til en fantastisk opplevelse for oss. En ting er hvertfall sikkert: vi er så glad for at vi valgte Dere. Det har vært helt ubeskrivelg!! TUSEN TUSEN TAKK!!

Hilsen
Steffen & Emma

BRYLLUP PÅ VINSLOTT I TOSCANA JULI 2013: 

Dere var de av bryllupsplanleggerne vi var i kontakt med som svarte raskest på vår henvendelse, med god informasjon og var veldig «serviceminded».  Vi fikk et veldig godt førsteinntrykk! Camilla har vært veldig positive og hyggelige hele veien.  Vi følte oss trygge og ivaretatt; dere var seriøse og svarte villig i vei på alle våre «dumme» spørsmål. Og så fant vi drømmestedet vårt gjennom dere.

Det gjorde også at vi senket skuldrene ift. det å skulle gifte seg i et annet land og være lite «hands on» selv. Og for oss er maten og vinen veldig viktig, og vi hadde fantastiske restaurantbesøk med utsøkt mat og vin, samt meget hyggelige og sjarmerende kjøkken/servitører. Det var veldig koselig å møte Camilla «live» på kommunehuset i Pontassieve når vi skulle signere papirer. Veldig søt!

Camilla & Kim

BRYLLUP PÅ KAPITOL, JUNI 2013:

Vi vil gjerne få takke deg så mye for alt du har ordnet og gjort for oss i anledning vårt bryllup i Roma 28.juni 13.
Dagen var intet mindre enn perfekt!
Vi er SÅ fornøyd med dagen, og lever enda i en boble hvor alt føles litt uvirkelig

Mvh.
Therese og Kenneth

 BRYLLUP PÅ VINGÅRD I TOSCANA, JUNI 2013: 

Hei Camilla,

Tusen takk for sist!
En fantastisk opplevelse- og perfekt oppfølging / hjelp fra deg!!

Lars & Silje

KIRKEBRYLLUP I ROMA JUNI 2013:

Tusen takk! Vi hadde det kjempe fint:-) Alt ble helt perfekt, alt vi kunne ønske oss:-) Kjempe koselig i kirken, hyggelig prest og fantastisk god middag! De ansatte på restauranten og manageren var kjempe snille, og tok veldig godt vare på oss. Middagen var en fulltreffer!

Også var vi så heldige å få opphold akkurat mellom vielsen og starten av aperitiffen, så det at vi valgte å gå sammen alle gjestene til restauranten ble helt perfekt!

Absolutt en drømmedag:-) Det føltes nesten som om alt bare hadde vært en drøm når vi kom tilbake til hverdagen og jobb igjen, men det er heldigvis ikke en drøm, men en opplevelse for livet!

Vi er veldig lykkelige og nyter dagene som nygifte og snart er det 3 ukers bryllupsreise i USA, med roadtrip fra New York til Florida:-) Det skal bli godt nå!

Tusen hjertelig takk for all din hjelp! :-) Uten deg hadde ikke vi ikke fått til dette!
Hjertelig takk for et bryllup vi aldri vil glemme:-)

Hilsen Michael og Susanne

SLOTTSBRYLLUP I ROMA JUNI 2013:

Kjære Camilla!
Tusen hjertelig takk for det fantastiske slottsbryllupet du ordna til oss !! Hele prosessen har vært håndtert med profesjonalitet til fingerspissene ! Både vi og gjestene hadde en uforglemmelig dag! Anbefaler Italienske Bryllup til alle som har lyst til å gifte seg i Italia.

Hilsen Janne og Trond-Håkon

BRYLLUP I ROMA MAI 2013:

Anbefaler virkelig alle som skal gifte seg i Italia, om å bruke Italienske Bryllup! Camilla har vært enestående, og hjulpet til på alle mulige måter! Vi fikk drømmedagen vår akkurat slik vi ønsket!! Du er dyktig Camilla.
Takk skal du ha.
Trine & Lasse

BRYLLUP  I POSITANO AUGUST 2012 :

Hei Camilla, Tusen takk for at du hjalp oss med gjøre bryllupet vårt så fantastisk. Oppholdet på vingården og bryllupsdagen vår var magisk. Vi får masse positive tilbakemeldinger fra gjestene våre. Anbefaler virkelig andre å bruke Italienske bryllup.

Klem fra Vivi & Frank

BRYLLUP PÅ VINGÅRD I TOSCANA SEPTEMBER 2012 :

Hei

Takk, dette gikk strålende! Positano er vakrere enn vi trodde, og et perfekt sted å gifte seg på. Bryllupsferien vår langs Amalfikysten var eventyrlig deilig. Fotografen var svært flink. Vi likte at han kjente til Positano og visste om noen faste steder å fotografere på, men også at han var kreativ og kunne finne locations spontant og i samarbeid med oss. Det var veldig fint at han ga oss instrukser og veiledet oss til å posere riktig og slik at resultatet ble både kult og romantisk, som jo er vår stil.
Camilla var dessuten svært hjelpsom og tilpasningsdyktig under selve vielsen og fotograferingen etterpå, og lot oss bruke den tiden vi trengte. Vi følte oss avslappet og trygge sammen med dere.

Sandra og Jarle

BRYLLUP I TAORMINA, AUGUST 2011:

Vi vil takke for all hjelp med bryllupet vårt i Taormina. Taormina var en utrolig romantisk by oppe på en fjellklippe. Hotellet var fantastisk, det var faktisk finere enn på bildene,  upåklageglig service og flotte folk som var opptatt av at alt skulle bli akkuratt som vi ønsket oss. Vi hadde bryllupssuitte mens vi var der, og den hadde en fantastisk utsikt. Maten var kjempegod, det samme var den flotte bryllupskaken og stedet for vielsen.

Camilla var også utrolig hyggelig og hjelpsom, og hjalp oss med å legge opp alt etter våre ønsker, signere papirer, under vielsen og med den flinke profesjonelle fotografen etterpå.

Italienske bryllup hadde ordnet med blomster og brudebukett, transport, fotograf, og egentlig alt. Vi var veldig fornøyd med opplegget dere laget for oss.

Ett fantastisk bryllup der alt gikk på skinner og ett flott opphold i Taormina.
Jeg tror nok både vi og gjestene våre fikk oppleve ett drømmebryllup vi sent vil glemme!

Beste hilsen fra
Per & Cecilie

BRYLLUP I TOSCANA, 25 SEPTEMBER 2010 :

HeisanN Camilla og tusen takk for hjelpen etter et meget vellykket bryllup ! Det var supert på alle måter – spesielt hyggelig var det at været var på vår side. Jeg må si at jeg tror det er første gangen jeg har hatt det morsomt under fotoshoot. Jeg liker egentlig ikke slikt – men det var kjempegøy. Fotografen var behagelig og flink og du hjalp oss godt på vei !

Rigmor & Jarle

KLOSTERBRYLLUP I ROMA, JUNI 2009 :

Vi fikk bryllupet vi ønsket oss – og godt minne for livet.
Stor takk til Italienske Bryllup.

Kari & Trond

BRYLLUP I KIRKEN I ROMA, 27 JUNI 2009:

Hei Camilla !

Vi må få takk deg så mye for all hjelp i forbindelse med bryllupet !!
Dagen gikk strålende og vi kunne ikk vært mer fornøyde.

Vi gleder oss masse til å se bildene når vi kommer hjem! Nå er vi i Montepulciano og koser oss på et kjempefint hotell!

Nok en gang, tusen takk for hjelpen!

Cecilie & Steve

VILLA LAIS, 25 JULI 2009 :

Alle gjorde en profesjonell og flott jobb!

Jeanette & Kjell

BRYLLUP I ROMA, 5 SEPTEMBER 2008 :

En stor takk til Italienske Bryllup! Kirken var nydelig og alt gikk som en drøm !

Fotografen gjorde en fantastisk jobb og var veldig dyktig.

Tone & Morten

ROMA, 1 OKOTBER 2008 :

Vi er veldig fonøyde med bryllupet og vil anbefale dere videre.

Line & Stig

COMO, 1 AUGUST 2008:

Vi valgte å ta med vår nærmeste familie til Como sjøen. Vi vil takke dere for å ha organisert alt slik at vi ikke trengte å tenke på noen ting!! Båtturen etter vielsen var perfekt og vi fikk mye oppmerksomhet i gatene når vi tok bilder, veldig morsomt.

Hils fotografen og takk for fantastiske bilder!

Renate & Christian

BRYLLUP PÅ DEN NORSKE AMBASSADE I ROMA, 5 JUNI 2008 :

Hei Camilla !

Vi er kommet oss vel hjem. Vi hadde strålende dager i Italia. Hotellene var veldig bra, bryllupsdagen ble helt utrolig perfekt for oss. Den middagen på terrassen i suiten var fantastisk! Og vi hadde fine dager i Terracina. Super service, hyggelige folk og godt vær!

Vi er veldig takknemlig for din hjelp, du bidro til at dette ble en minneverdig opplevelse for oss! Tusen takk!

Lise & Rune

BRYLLUP I TOSCANA, 12 AUGUST 2007 :

Etter mye planlegging i forbindelse med vårt bryllup var det ubeskrivelig å endelig kunne komme frem til Toscana, stedet var utrolig vakkert! Vi har feriert mye her og for oss falt det naturlig å velge Toscana som sted for å inngå ekteskapet. Vi er meget fornøyde med å ha valgt Italienske Bryllup til å hjelpe oss med alt under vielsen, det var betryggende å ha en norsktalende på stedet, som virkelig gjorde alt for oss! Grazie mille!

Camilla & Geir

BRYLLUP I ROMA, 27 NOVEMBER 2007 :

Hei igjen ! Vil bare få takke for at alt ble tilrettelagt så fint for oss. Sermonien i kirken ble jo enda bedere enn forventet. Orgelmusikk var virkelig en bonus for oss. Vi har også tittet på filmen og det var fint at dere tok på dere den oppgaven også. Det ble mye finere enn om vi bare hadde satt opp et stativ i kirken. Takk for fint samarbeid og lykke til videre.

Gry Cecilie & Jo Simen

BORGERLIG VIELSE I VILLA LAIS I ROMA, 1 OKTOBER 2007 :

Hatt noen kjempe fine dager i Roma. Takk for veldig bra service.

Donia & Idar

BONDEGÅRD I TOSCANA, 10 JULI 2007 :

Vi fikk mer enn vi kunne forvente oss!
Vi hadde et fantastisk bryllup på gården i vakre omgivelser.

Eva & Dag