ROMANTISK BRYLLUP I ROMA …
Bryllup i RomaSchermata 2013-12-11 alle 08.57.54

Roma Bryllup i RomaSchermata 2013-12-06 alle 09.51.48

Bryllup i Roma Bryllup i ItaliaBryllup i Roma 2013

 

2013 har vært et år med mange flotte bryllup og jeg er så takknemlig for å kunne være en del av alt dette. I september var vi igjen nok engang klare med bryllup i Roma.

Jeg får ofte spørsmål om når det er best å gifte seg i Roma eller i Italia generelt. Jeg må virkelig si at september er en av mine favoritt måneder i Italia. Da har høsten for lengst kommet til Norge, mens her er det sommer enda, men ikke fullt så varmt som det er i juli.

Dette brudeparet ønsket en intim og romantisk feiring i Roma med de nærmeste. Et virkelig vakkert par og en fryd å jobbe med.

Disse bildene tatt av vår bryllupsfotograf taler vel for seg selv og ikke nødvendig å si at de hadde en romantisk dag i den evige stad…

Vielsen ble holdt i en nydelig kirke sentralt i Roma.  Å velge sted for bryllupsfotograferingen blir ren luksus, her er det bare å velge og vrake, i Roma blir det vakkert uansett !

Brudeparet valgte en Fiat 500 som bryllupsbil og mer italiensk enn det kunne det vel ikke blitt.

Vel hjemme i Norge igjen fikk jeg denne hyggelig meldingen fra brudeparet :

” Veldig bra service og Camilla hadde full kontroll på alt. Dette var veldig betryggende. Vi hadde en kjempefin dag, alt ble veldig bra ! Utrolig fine bilder, gleder oss til å se resten!

Tusen takk for all hjelp.  Skal anbefale deg til alle som tenker å gifte seg i Italia. Vi er veldig fornøyde. “

tagger: Bryllup i Roma