Det begynner å nærme seg allerede fire år siden jeg kjørte opp til Gardasjøen fra Roma! Da skulle jeg endelig få treffe Kine & Thomas som skulle gifte seg i den sjarmerende byen Torri del Benaco! Dette var august 2015, nydelig sommervær og en unik beliggenhet.

Vi hadde booket inn venner og familie på et lokalt hotell langs vannet. Det var veldig praktisk for store og små å bare gå få meter bort til slottet hvor vielsen skulle holdes.

Vårt brudepar møtte jeg dagen før bryllupet, for å levere inn papirene til kommunen. Da var alt av det praktiske klart til selve vielsen. Jeg ble også med dem til restauranten for å gå igjennom de siste detaljene.

Bryllupsmiddagen ble holdt på hotellets restaurant utendørs på vannet. Terrassen hadde de også alene slik at de ikke ble forstyrret av andre.

Torri del Benaco er en nydelig, liten by langs Gardasjøen – perfekt sted for late dager i Italia. Det er mulig å bade på stranden her, ta en båttur eller reise til en vingård for en vinsmaking.

Du kommer deg lett til Gardasjøen med fly til Verona og mange velger også å fly til Bergamo /Milano.

Gøy for barna er det også å ta turen til fornøyelsesparken Gardaland som ligger kun 30 minutter unna. Bryllup ved Gardasjøen er derfor et perfekt utgangspunkt til mange herlig opplevelser!

Takk for fin tilbakemelding;

 

Hei Camilla,
Ville bare sende deg en mail og takke så mye for hjelpen ifm bryllupet vårt ved Gardasjøen 22/8.
Vi er super fornøyde med alt; stedet, maten, blomstene, hotellet, slottet og ikke minst jobben du gjorde. Du sørget for en helt magisk dag for oss, du var rett og slett uunnværlig:)
Jeg må le litt når jeg tenker tilbake på minuttene før vielsen og det siste du sier før du går inn er: “Tell til 20 du, så kan du gå!” Aldri før har jeg vært så nervøs og spent. Bare den lille beskjeden der var til god hjelp for en overspent brud;)
Alle gjestene også var overbegeistret for stedet, og synes dagen var helt fantastisk, og det er jo også veldig hyggelig.
Synes du har en herlig jobb altså:-)
Vigsler, han var jo helt herlig. Virket som han syntes det var skikkelig stas og vie oss:-) Utrolig blid og hyggelig kar.
Ha en fin dag;)
Klemmer fra Kine & Thomas.