Bryllup i Positano

 

Hus som klamrer seg til bratte fjellklipper, sjarmerende gater og blått hav så langt øyet kan se. Der har dere magien i den vakre kystbyen Positano.

Drømmer dere om å gifte dere på ekte italiensk vis? Positano har ikke mer enn 4000 innbyggere, men har lenge vært et yndet reisemål. Med sin beliggenhet ved havet, er atmosfæren ganske annerledes enn i byen eller på landet, og du vil fort få ”sommerferiefølelsen” når du kommer hit.

Unike omgivelser

Byen ligger idyllisk til på Amalfikysten, sørvest i Italia. Med sine trange gater og sjarmerende småhus klyngende til fjellsiden, er det lett å bli betatt av de nydelige omgivelsene. Når italienere selv skal på bryllupsferie og kjærlighetsturer, velger de Amalfiekysten – et tydelig tegn på at dette er et godt valg om dere ønsker å ha romantikken i fokus.

Vielse ved havet

Vielsen i Positano vil foregå på en terrasse med en formidabel utsikt over byen og Middelhavet. Om dere ønsker det, kan terrassen være privat. Her kan dere nyte en stemningsfull bryllupsmiddag til rød solnedgang, en ubeskrivelig sjøutsikt og umiddelbar nærhet til havet og fjellsiden. Her er det plass til mange, så venner og familie kan alle delta i vielsen.

Skreddersydd etter størrelse og budsjett

Stort og overdådig eller lite og enkelt, her kan dere tilpasse bryllupet etter lommeboken, og få flere forslag til hotell og restauranter i ulike prisklasser. Mange små bryllup blir arrangert her, og destinasjonen er ypperlig for dere som vil stikke av å gifte dere i hemmelighet.

Positano er et flott utgangspunkt for båtturer sammen med gjestene eller bare dere to – og er heller ikke et dumt valg når det gjelder bryllupsreise.

Gjør bryllupsdagen spesiell 

Som din bryllupsplanlegger, er vi behjelpelig med det meste til deres spesielle dag. Vi kan arrangere alt fra bryllupsmiddag og transport- til musikk, overnatting og blomster. Vi deltar selvsagt på vielsen sammen med dere for å oversette til norsk. Kommer dere alene, kan vi stille med vitner.

Frister tanken på et italiensk drømmebryllup?

Snakk med oss om bryllupsmulighetene i Positano

For bilder ta en titt her.

Positano-31-683x1024