Kirkebryllup i Roma

Drømmer dere om et romantisk storby bryllup er det vanskelig å slå Roma, kjærlighetens by og den evige stad!
Italienske Bryllup kan hjelpe dere med vielse i flere forskjellige kirker sentralt i Roma. Selve vielsen foregår på italiensk, men vi er til stede for å oversette til norsk.

Våre prester kan også holde gyldige vielser utenfor kirken og vi kan derfor ha bryllup i for eksempel i en hage eller på en utsikts terrasse, valget er deres! Vi i Italienske Bryllup holder til i Roma, og kjenner byen ut og inn.  Vi tilrettelegger alt dere trenger for et romantisk bryllup i Roma.

Bryllupsmiddagen kan holdes på en flott takterrasse med utsikt over den evige stad eller hva med en lokal sjarmerende restaurant i Trastevere. Etter vielsen har dere hele Roma til disposisjon til bryllupsbildene, våre fotografer kan anbefale unike steder til å forevige dagen, itillegg til manges favoritt steder som Colosseum og Peterkirken.

Vi anbefaler å leie en bryllupsbil til når man tar bildene, kan det bli mer romantisk, minnerikt og morsomt enn med en liten Fiat 500 til å komme seg gjennom de smale romantiske gatene?

Italienske Bryllup ordner også med frisør som kommer til deres hotell, samt innspill og idèer til musikk, blomster og annet. Uansett hvilke ønsker dere har for dagen, er vi i Italienske Bryllup klare til å hjelpe dere slik at dere kommer til dekket bord i Roma.

 

kirkebryllup i Roma liggende LITEN