Slottsbryllup i Roma

 

 

Å gifte seg på et på et slott i Roma, kjærlighetens by og den evige stad – det blir neppe mer romantisk enn det. 
Det fortryllende slottet fra 1200-tallet ligger kun 30 minutter fra Peterkirken, så her er veien fra historiske omgivelser til Romas yrende sentrum kort. Med kun 15 minutter til flyplassen og mange avganger fra Norge, er det enkelt for bryllupsgjestene å komme seg hit.

Et slott, mange stiler

Her kan dere samle hele bryllupet, fra overnatting til vielse og bryllupsmiddag ved slottets anerkjente restaurant. Det italienske slottet er innredet med antikke møbler, og hvert av de 23 rommene er stilfullt utsmykket i sin egen, unike stil. Blant rommene kan bryllupsgjestene velge mellom standard, deluxe, suite og junior suite. Til brudeparet selv anbefaler vi slottets beste – suiten i tårnet.

Utendørs vielse i vakre omgivelser

Ønsker dere utendørs vielse, er disse vakre omgivelsene perfekte. Aperitiffen holder vi som regel ute på terrassen, slik at dere og gjestene kan nyte sommerdagen og hverandres selskap. Bryllupsmiddagen finner som oftest sted innendørs, i historiske og flott utsmykkede lokaler. Etter middagen velger mange å gå ut igjen for å danse under stjernehimmelen, spise bryllupskake og gjøre alt annet enn å ”sove bort sumarnatta”.

Et moderne, familievennlig bryllupsslott

Tross høy alder, er alle slottets rom utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, minibar, betalingstv, telefon, internett og safe. Slottet har også familierom, slik at bryllup også er egnet for de med barn.

Kombiner slott og bryllup med Roma by

Med slottsbryllup rett så nært den italienske hovedstaden, er det gode muligheter for de som vil ta turen innom Roma sentrum. For de som foretrekker slaraffenlivet, er bassengområdet å anbefale.

Få et skreddersydd bryllup

Vi kan hjelpe til med alt dere trenger til bryllup og feiring, fra norsk frisør, musikktips og valg av bryllupsdekorasjoner og servering i bryllupet, til prest og bryllupsreise i Italia. Hvor mye eller hvilke dere av slottsbryllupet dere vil ja hjelp med, er opp til dere.

Se bilder fra våre tidligere bryllup på slottet her.

Vil dere gifte dere på et slott i Roma? Snakk med oss

 

 

SLOTTSBRYLLUP I ROMA