Slottsbryllup i Roma

 

 

Å gifte seg på et på et slott i Roma, kjærlighetens by og den evige stad – det blir neppe mer romantisk enn det. 
Det fortryllende slottet fra 1200-tallet ligger kun 30 minutter fra Peterkirken, så her er veien fra historiske omgivelser til Romas yrende sentrum kort. Med kun 15 minutter til flyplassen og mange avganger fra Norge, er det enkelt for bryllupsgjestene å komme seg hit.

Et slott, mange stiler

Her kan dere samle hele bryllupet, fra overnatting til vielse og bryllupsmiddag ved slottets anerkjente restaurant. Det italienske slottet er innredet med antikke møbler, og hvert av de 23 rommene er stilfullt utsmykket i sin egen, unike stil. Blant rommene kan bryllupsgjestene velge mellom standard, deluxe, suite og junior suite. Til brudeparet selv anbefaler vi slottets beste – suiten i tårnet.

Utendørs vielse i vakre omgivelser

Ønsker dere utendørs vielse, er disse vakre omgivelsene perfekte. Aperitiffen holder vi som regel ute på terrassen, slik at dere og gjestene kan nyte sommerdagen og hverandres selskap. Bryllupsmiddagen finner som oftest sted innendørs, i historiske og flott utsmykkede lokaler. Etter middagen velger mange å gå ut igjen for å danse under stjernehimmelen, spise bryllupskake og gjøre alt annet enn å ”sove bort sumarnatta”.

Et moderne, familievennlig bryllupsslott

Tross høy alder, er alle slottets rom utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, minibar, betalingstv, telefon, internett og safe. Slottet har også familierom, slik at bryllup også er egnet for de med barn.

Kombiner slott og bryllup med Roma by

Med slottsbryllup rett så nært den italienske hovedstaden, er det gode muligheter for de som vil ta turen innom Roma sentrum. For de som foretrekker slaraffenlivet, er bassengområdet å anbefale.

Få et skreddersydd bryllup

Vi kan hjelpe til med alt dere trenger til bryllup og feiring, fra norsk frisør, musikktips og valg av bryllupsdekorasjoner og servering i bryllupet, til prest og bryllupsreise i Italia. Hvor mye eller hvilke dere av slottsbryllupet dere vil ja hjelp med, er opp til dere.

Se bilder fra våre tidligere bryllup på slottet her.

Vil dere gifte dere på et slott i Roma? Snakk med oss

 

 

SLOTTSBRYLLUP I ROMA

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.