Bryllup på vingård i Toscana

Se for deg bølgende åskammer, vinranker, gylne olivenlunder og idylliske småbyer – Toscana er selve bildet på et ekte, forførende Italia.

 Vår utvalgte vingård setter den ultimate rammen for et romantisk, italiensk bryllup. Den ærverdige vingården som blir scenen for bryllupet, ligger i hjertet av Toscana, i Chianti Classico midt mellom Firenze og Siena.

Gyldig vielse og bryllupsfeiring på vingården
Chianti er omringet av et fortryllende landskap. Kjent for sine praktfulle villaer og hager, er stedet som skapt for bryllup. Vi kjenner prester i området og kan sørge for at dere ikke bare får bryllupsfeiringen, men også vielsen her på vingården. 

Toscansk bryllupsmiddag og vinsmaking
Dere kommer ikke utenom de toscanske mat- og vintradisjonene, men det vil dere ikke heller! Den utsøkte maten blir tilberedt på stedet og de anerkjente vinene er også produsert i området. Omvisning og vinsmaking på vingården er populært blant både brudepar og bryllupsgjester, og noe vi gjerne arrangerer for dere.

Vingårder for bryllup i alle størrelser
Dere trenger ikke leie hele vingården, vi arrangerer også mindre bryllupsfeiringer her. Vi har også andre utvalgte vingårder i Italia, hvor flere er godt egnet for mindre bryllup. Ut ifra hvor mange gjester dere har invitert til bryllupet, kan vi foreslå en vingård med overnattingsmuligheter som passer.

Skreddersyr bryllup
Vi er her for å skreddersy dagen slik at dere kan gifte dere på den måten og i de omgivelsene dere drømmer om – alt er mulig i Italia.

Hvor mye av bryllupet dere vil ha hjelp til å planlegge og arrangere, er opp til dere, men vit at vi kan bistå med det meste, fra overnatting og transport til frisør, dekorasjoner og fotograf til bryllupet.

Drøm deg bort i bilder fra vingården her.

Snakk med oss om bryllup på vingård i Toscana!

 

ITALIENSKE BRYLLUP