Bryllup ved Gardasjøen

 

Drømmer dere om et bryllup ved en italiensk innsjø? Mange velger Gardasjøen når de skal gifte seg i Italia, og ikke uten grunn. 

Langs innsjøen finnes flere vakre småbyer dere kan legge vielsen og bryllupsfeiringen til. Hva med et slottsbryllup, eller vielse på en terrasse eller i et tårn med nydelig sjøutsikt?

Bryllup i sjarmerende italiensk småby
Mulighetene er mange, og den lille byen Malcesine er én av dem. Den lille, sjarmerende byen som vender mot Gardasjøen har den perfekte beliggenhet for romantiske bryllup. Den idylliske småbyen befinner seg midt mellom Milano og Venezia, og er en perle av en destinasjon for par som vil gifte seg i Italia. 

Gardasjøen gir bryllupet magi
Noe av sjarmen med å legge bryllupsfeiringen til Gardasjøen, er det magiske området rundt. Her blir dere møtt av historiske bygninger, brosteinslagte gater, langstrakte fjell – og den store, vakre innsjøen, selvfølgelig. Planlegger dere å gifte dere her, anbefaler vi å legge en båttur inn i programmet. Langs Gardasjøen ligger nemlig en håndfull severdige småbyer som dere og bryllupsgjestene bør ta en titt innom.

Bryllupsplanlegging etter ønske
Storslått eller intimt, utendørs eller innendørs, bryllupet deres ved Gardasjøen blir som dere ønsker det. Vi hjelper dere med å sette drømmene og planene ut i livet. Med god kjennskap til området og mulighetene, kan vi gi tips og råd til hvordan planlegge bryllupet. Hvor mye av bryllupet dere vil ha hjelp til å planlegge og arrangere, er opp til dere. Vit at vi kan hjelpe dere med alt fra gyldig vielse, til bryllupsmiddag, bryllupsfotograf og overnatting for bryllupsgjestene – og alt som hører med.

Se bilder fra våre bryllup ved Gardasjøen her.

Snakk med oss bryllup ved Gardasjøen!

 

Schermata 2015-12-18 alle 15.57.08