Strandbryllup på Sardinia

Forestill deg å være omsluttet av en varm, svak bris, med duften av Middelhavet og synet av hvite sandstrender så langt øyet rekker. Der har du Sardinia, Europas svar på Karibien.

Er strandbryllup drømmen, er øya Sardinia i Italia destinasjonen. Sardinia er et rimeligere alternativ til den virkelige Karibien, men på ingen måte noe dårligere. Ikke alle som drømmer om strandbryllup tenker på Europa som et alternativ. Men på Sardinia i Italia er det ikke bare mulig, det er også en av de vakreste destinasjonene dere kan velge når dere ønsker et bryllup utenom det vanlige.

Gyldig vielse på privat strand

Tenk deg rød solnedgang og følelsen av sand mellom tærne mens dere gir hverandre troskapsløftet. Denne stranden er privat, kun for gjester på hotellet som vi benytter til overnatting og bryllupsmiddag.

Varme og gjestfrihet

Fordi Sardinia ligger avsides, er den landlige sjarmen intakt, med riter og tradisjoner fra antikkens tid. Legger dere strandbryllupet her, vil dere også oppleve den varme gjestfriheten som er med på å gjøre bryllupsfeiringen uforglemmelig.

Arranger drømmebryllupet på stranden

Vi har arrangert mange strandbryllup på Sardinia før, og vet hva som skal til for å skape den rette magien. Om dere ønsker hjelp til det meste eller bare deler av bryllupet, er opp til dere, men vit at vi kan bistå med alt fra bryllupsmiddag, bryllupsfotograf, frisør, transport – og alt det andre.

Frister tanken på et strandbryllup? Snakk med oss om bryllupsmulighetene på Sardinia! 

 

strandbryllup på Sardinia