Slottsbryllup i Chianti

I Toscana kan drømmen om et italiensk slottsbryllup bli sann. Toscana har et knippe vakre slott for bryllup, men vi pleier å anbefale et helt spesielt til slike anledninger.

Det utvalgte, ærverdige slottet fra 1184 ligger rett utenfor Firenze. Her kan dere velge om dere vil holde vielsen i den historiske slottsgården eller i slottets private kapell. Vielsen vil uansett være gyldig.

Bryllupsslottet i hjertet av Chianti
Slottet ligger i hjertet av Chianti, mellom Chianti Colli Fiorentini og Chianti Rufina. På eiendommen kan dere bo i hovedvillaen som har plass til 14 personer, eller i en av leilighetene. Alle har tilgang til basseng og eget kjøkken og bad.  Med 350 hektar er den italienske slottseiendommen et kapittel for seg, frodig og forlokkende for både store og små.

Omvisning og vinsmaking
Ved slottet produserer de både egen vin og olivenolje, og etter vielsen kan dere få bryllupsbildene tatt i vinkjelleren og blant vinranker. Deretter er det mulighet for omvisning i slottets historie med påfølgende vinsmaking. 

Bryllupsmiddag under åpen himmel
Med slottet som bakteppe, og under en åpen stjernehimmel, får bryllupsmiddagen en spesiell aura av mystikk og romantikk. Restauranten som lager maten til bryllupet er anerkjent for sine kreasjoner og delikatesser, og lover en fornøyelse for både syn og gane.

Slottsbryllupet slik dere ønsker
Vi er her i Italia for å skreddersy bryllupet for dere. Enten dere ønsker en storslått bryllupsfeiring eller mindre og intimt, vil vi sørge for en uforglemmelig dag. Hvor mye av bryllupet dere vil ha hjelp til å planlegge og arrangere, er opp til dere.

Vi kan bistå med det meste fra bryllupsmiddag og dekorasjoner til bryllupsfotograf og frisør – og alt det andre som hører bryllupet til.

Klikk her for å se bilder fra de flotte bryllupene vi har arrangert på vinslottet.

Snakk med oss om slottsbryllup i Chianti!

 

1