Slottsbryllup i Toscana

Utenfor Siena, sør i Toscana, ligger et historisk slott som vil ta pusten fra dere. Det er som skapt for bryllup og hedring av kjærligheten.

Et slottsbryllup i Italia er ikke bare et bryllup, men også en reise tilbake i tid. Når dere velger å gifte dere slik, tilfører dere ikke bare bryllupet ekstra eleganse og romantikk, men også en historisk dimensjon. Lev dere inn i rollen som konge og dronning, og overgi dere til magien av et sant eventyrbryllup.

Slottsbryllup – et minne for livet
Vi i Italienske Bryllup hjelper dere med å arrangere gyldig vielse i romantiske omgivelser i slottshagen, hvor dere har en ubeskrivelig utsikt over Toscana. Her ligger alt til rette for at dere vender hjem med minner for livet og med bryllupsbilder med et anstrøk av historisk glamour.

Italiensk bryllupsmiddag med klasse
Italia er verdenskjent for sin matkultur, og restauranten som lager bryllupsmiddagen fører høy stil og klasse. Med egenprodusert vin og olivenolje, er serveringen genuint italiensk og med på å skape et smakfullt bryllup, på mer enn én måte.

Overnattingsmuligheter for store og små bryllup
Slottet blir brukt til vielsen og bryllupsmiddagen, og i nærheten finnes ulike overnattingsmuligheter å velge i, avhengig av om dere planlegger et stort eller lite bryllup. Her har dere blant annet flere villaer med sengeplasser til opptil 40 personer i samme villa. På eiendommen ligger 4 svømmebasseng, en tennisbane og to innsjøer hvor dere kan teste fiskelykken.

Hvordan kan vi arrangere deres bryllup?
Vi har arrangert mange slottsbryllup i Toscana før og vet hva som skal til. Vi kan stå for alt det praktiske rundt vielse og bryllupsfest, fra oversettelse og blomsterdekorasjoner, til bryllupsfotograf, vinsmaking, transport av bryllupsgjester – og alt det andre som må til.

Snakk med oss om slottsbryllup i Toscana!

 

slottbryllup toscana