Siden jeg startet som bryllupsplanlegger har jeg fått reist mye rundt i Italia og sett mange flotte steder.  Spesielt hyggelig er det å oppleve perler som Volterra.

Regionen Toscana er et svært populært reisemål og det har blitt flere turer til Volterra på meg som ligger nettopp her.

Sist jeg var her var i forbindelse med bryllupet til skjønne Hilde & Øystein i august 2013! August forbinner vi som regel med høst og skolestart, men i Italia er det sommer for fullt og passer perfekt til bryllup.

Midt i sentrum av vakre Volterra ligger Palazzo dei Priori, og her tilbyr Italienske bryllup vielse! Salen hvor bryllupet holdes er i dag et museum, men blir leid ut til de som ønsker å inngå i ekteskap i denne romantiske lille byen i Toscana.

Her gir dere hverandre deres ja i vakre og utsmykkede omgivelser. Visste du forresten at filmen Twilight New moon spilte inn noen scener her?

 

Schermata 2014-02-20 alle 11.01.07

0090

Volterra bryllup

BRUDEPAR VOLTERRA 5 .

0326

0487

 

I de smale gatene finner dere mange koselige butikker som selger det beste av hva området har å tilby, samt flere meget gode restauranter og ikke minst iskrem!

Italienske Bryllup kan arrangere bryllupsmiddagen i sentrum, eller på en vingård utenfor sentrum, samt er vi til stede under vielsen for å oversette til norsk. Vi ordner også det dere vil ha til hjelp med av blomster, norsk frisør og makeup-artist, transport, musikk, bryllupsfotograf, vinsmaking, matlaging med mer.

Med Volterra som utgangspunkt anbefaler vi også at dere besøker andre flotte byer som Siena, Firenze, Pisa og San Gimignano.

Noen av dere har kanskje allerede vært i Volterra ?