Dette var et par man bare kan bli sikkelig glade i! Jeg var så heldig å få møte dem i Roma, året før bryllupet skulle stå.

Da gikk vi igjennom mange av detaljene til bryllupet og ble ordentlig kjent :)

Sammen med Camilla planla vi mange morsomme detaljer som også gjestene ville sette pris på! Camilla & Rolf Inge ba med seg de aller nærmeste for feiring av kjærligheten på vårt vinslott utenfor Firenze.

Her bodde de sammen i forskjellige hus i tre dager.

Alle har eget kjøkken, men vi kan også ordne det slik at dere kan få frokost servert i restauranten.

Første kvelden på vinslottet må man bare samle alle for omvisning på slottet etterfulgt av en vinsmaking og fingermat.

Det er gøy å få med seg historien til stedet, samt at alle gjestene kan bli kjent med hverandre i en uformell setting.

Anbefales på det sterkeste!

På selve bryllupsdagen kan man samles ved bassenget til en lasagne lunsj. Ellers pleier vi ikke å legge opp til så mye den dagen da alle har noe de skal bli ferdig med før vielsen.

Drøm dere bort i alle disse fantastiske bildene – som selvfølgelig er tatt av vår bryllupsfotograf! Et must på bryllupsdagen :)

Min brud Camilla hadde ideene klare om hvordan hun ønsket bryllupet og da var min jobb kun å hjelpe henne med å sette alt til livet!
Bestillingene av dette og selve gjennomføringen, slik at hun kun hadde meg å forholde seg til.
Rosa peoner, litt bling, hvit og grønt. Derfor bestilte vi inn hvite stoler til vielsen og til bryllupsmiddagen.
Hver stol ble pyntet med rosa peoner og hortensia, utrykket ble veldig romantisk og elegant.
Etter vielsen samlet vi alle gjestene i hagen på slottet for gratulasjoner og der stod en isbil og ventet på dem.
Ikke nok med det, vi hadde også en proseccobil! Jeg trenger vel ikke å si at dette slo virkelig an hos alle både store og små!
Bordoversikten hadde vi skrevet på et elegant speil.
Der kunne hver og en se hvor de skulle sitte.
Restauranten på stedet lager en italiensk bryllupskake som heter millefoglie. Denne er magisk god, men brudeparet hadde sett for seg en annen kake. Så da ordnet vi det og bestilte inn en fra et konditori som sto i stil til ønskene til brudeparet.
Til festen hadde vi også photo booth, mange hyggelig minner og bilder som gjestene kunne ta med seg hjem.
Ett år går fort og nå har de allerede feiret ett års bryllupsdag. I den anledning fikk jeg en veldig hyggelig mail fra brudeparet. Tusen takk for så flott tilbakemelding og for at jeg fikk lov til å hjelpe dere med deres drømmebryllup i Italia! Ingen tvil om at jeg har verdens beste jobb! :)
Hei Camilla,
Håper alt er bra med deg og dine. Nærmer seg 1. års bryllupsdag for oss, og tenkte jeg hadde lyst til å skrive noen ord til deg😊
Må bare igjen takke for et helt fantastisk bryllup på vinslottet. Det ble virkelig vårt drømmebryllup og vi kunne ikke klart det uten deg❤️ Alle ideer vi hadde, satt du ut i live og fant løsninger på.  Det var så utrolig deilig å vite at det var en som fikset alt for oss, og at vi bare kunne slappe av og nyte bryllupsdagen vår😊 Så var virkelig vinslottet et drømmested❤️ Vi følte oss så godt tatt vare på av Alberto fra øyeblikket vi kom til stedet. Sabrina hadde full kontroll på bryllupsmiddagen. Vinsmakingen på slottet var utrolig gøy. Frisøren fikk meg til å føle meg så fin som aldri før, og fotografen tok helt fantastiske bilder❤️ Alle gjestene snakker stadig om bryllupet, og sier at det er det flotteste bryllupet de noen gang har vært i. Igjen, vi hadde ikke klart det uten deg Camilla. Vi har allerede snakket om at vi må tilbake til vinslottet for å feire bryllupsdagen en gang😊
Mvh Camilla og Rolf Inge